Pratat och pratat hela dagen

Hej

Ärligt talat så vet jag inte om det här nya att sova en stund på soffan är en bra grej. För i vanlig ordning så är jag pigg som en mört och kan inte alls lägga mig och somna om direkt. Har ni haft en bra fredag? Själv känns det som jag haft lurarna i öronen hela dagen. Jag har pratat och pratat hela dagen både om och med det ena och andra. Skulle lätt kunna säga att min lilla skalle är lite trött och behöver vila sig från allt surr.

Pratat och pratat hela dagen

Förr var jag en riktig babbelfia minns jag att M brukade kalla mig för. Visst har jag nog bättrat mig och kan också bli trött på att prata. I förskolans värld gjorde jag inte annat än att pratade hela långa dagarna. Till slut kändes det ibland som jag hörde min röst utifrån så trött blev jag på allt snackande.

Men också har jag drömt mig bort långt långt bort idag. Tänk om jag bara skulle åka eller nej det har jag redan bestämt att inte göra. Men visst fasiken är tanken lockande. Eller inte för så har jag sagt och säger fortfarande. Jisses vad jag svamlar men så får det bli. Men hör ni drömma sig bort den får vi alla göra när vi önskar.

House & Flowers

På tal om att drömma sig bort så skulle jag lunchat idag med en god vän men vårt älskade SL här i stora staden hade som vanligt problem med pendeltågstrafiken. Elfel och inge prognos på när tågen återigen skulle rulla gjorde att vi fick ställa in. Surt och tråkigt för jag hade sett fram emot att ses. Så innan min vän skulle kommit gick jag in i en drömmig butik i Älvsjö House & Flowers. De är en blomsterbutik som har även både inredning, smycken och kläder. En riktig inspirationsbutik för mig med andra ord.

Drömma mig bort

Idag när det var så jäkla kallt och äckligt väder (ja ni hörde mig säga äckligt väder) hade jag så gärna packat väskan och åkt iväg. Vad är det egentligen som gör att vissa människor bara vågar kasta loss och tro på sin egen förmåga? Framför allt så tror jag en grej är att de inte har några emotionella band så som barn eller andra som man bör ta hand om. Om jag bara skulle ta mig väska och dra skulle det just nu bli till Italien och resa runt utan varken riktning eller mål. Jag hade annars gärna åkt till Bora Bora som är mitt drömresmål.

Eller så hade jag satt mig på planet till LA och mött upp en kompis. Men där är jag inte riktigt ännu men om några år då vågar jag nog på ett annat sätt. När även Tilda är vuxen och har sin bana utstakad en tid framför sig. Men men jag kanske ångrar mig eller är på andra tankar vilket jag faktiskt tror att jag delvis redan är. Alltså vilka resor livet tar oss med på om vi bara törs leva.

Eller är allt så enkelt att jag bara har en massa spring i benen som just nu behöver komma ut och springa jättefort och mycket åt alla möjliga håll. Energispruta med positiva vibbar det är tydligen jag enligt flera av mina nära. Okej jag erkänner och känner igen mig för det är jag. Överallt och hela tiden med ett leende på läpparna.

M sa flera gånger förr att det var som jag hade en mygga på pannan som satt och sjöng

– Jippi ja ja ta mig om du kan.

Den myggan är nog tillbaka igen dessvärre eller nej det är nog bra för bubblet är ganska kul. Herre Gud vad jag svamlar om allt och ingenting men det jag egentligen vill säga är nog att lev så mycket du bara kan för vem vet hur morgondagen ser ut. Flyga högt och låg och andas fritt måste vara allas motto utifrån sina värderingar i livet.

 

4 thoughts on “Pratat och pratat hela dagen

Add yours

  1. Jag somnade oxå igår i soffan. Visseligen är det lite dumt för då kanske svårare att sova på kvällen.

    Man blir trött på att prata det kan jag förstå,

  2. Jag pratade också mycket i telefon under min ungdom men nu blir jag bara trött av det. Vädret är inte heller så bra här och ha en fortsatt fin dag. Kramis <3

  3. Skönt att få vila en stund på soffan. Har hamnat i obalans igen då det kommer till sömnen. Sådana butiker är så roliga att gå i, och att låta sig inspireras av. Just nu orkar jag inte alls vara social, vill bara stänga in mig,

  4. Vi har också ett riktigt ruskväder igår, då blir man verkligen sugen på att packa väskan och åka någonstans!
    Åh vilken mysig butik du hittade.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: