Fika ett två tre

Hej

Så var vi framme vid fredag igen. Veckan gick verkligen snabbt. Säkert för jag varit igång natt som dag känns det som. Fika ett två tre alltså fika tre gånger på en dag det var kanske i fikigaste laget till och med för mig. Men om jag ska vara ärlig så var det inte bara fika för min del igår två viktiga möten hann  jag också med förutom fika ett två tre med vänner.

Fika ett två tre

Först ut igår var jag på Kungsholmen och fick dela med mig av mina tankar och erfarenheter. Så viktigt att stå upp för alla kvinnor / män och barn som råkar illa ut i destruktiva relationer. Efteråt blev det fika ett med en nära vän vilket var himla skönt att få andas en stund. Fika nummer två blev efter andra mötet för dagen som handlade om mig om min nya bana i livet. Det ska bli så så spännande att se vad det blir av det.

Jag kan inte säga så mycket mera innan alla bitar är på plats eller vad man nu säger. Men jag kan säga att jag är sjukt taggad.

Taggad på livet

Kom på mig själv igår kväll i soffan att säga till mig själv att jag är så jäkla taggad på livet just nu. Mycket spännande som händer och är på g. Plus att jag har en hel rad av fina människor tunt omkring mig som jag är så tacksam för. Tänk att livet kan vända vilket man kanske inte tror när man står mitt i skiten.

Ett ord som jag somnade med igår var förundran. Tänk att man aldrig slutar förundras över livet och människors positiva och negativa beteenden. En smart beteendepsykolog skulle nog vara intressant att vara. Men framför allt intressant hur eller vad är det som gör att vi blir de vi blir. Anknytningsteorier och arv är fasiken en spännande grej.

Hur är det möjligt? Man frågar sig gång på gång

Tomtar och första snön

Igår såg jag tomtarna i butikerna för första gången i år. Hela dagen tyckte jag alla pratade om att de mött snön och så vidare. Jag trodde faktiskt inte på dem till en början. Men igår kväll när jag gick hem i mörkret så fick jag också flingor på nosen. Första snön är allt speciellt. Lycka lycka för mig.

KRAM KRAM

 

 

9 thoughts on “Fika ett två tre

Add yours

  1. Å vad det låter spännande med dina framtidsplaner! Inte snön… jag väntar gärna lite till med snö här i Skåne 😀
    Och nu blev jag galet sugen på fika, haha!

  2. Kan man fika för mycket ? 🙂 Spännande med dina möten, och blir allt lite nyfiken på dina framtidsplaner. Destruktiva förhållanden har jag allt erfarenhet av. Hur dessa manipulerar, och hur mycket man tvivlar på sig själv..

  3. Att vara i destruktiva förhållande kan man vara utan men lättare sagt än gjort,spännande det låter med dina planer inför framtiden och psykologi är spännande, kramar

  4. Vad underbart att du är taggad livet och din nya bana, ska bli spännande att höra mer om den.
    Har också sett att julen börjar komma fram i butikerna, lite tidigt för min del då det inte ens har varit halloween än.

    1. På tok för tidigt för mig också. Var sak har sin tid liksom. Halloween först och dotterns födelsedag 3/11 sedan kan jag börja tänka tomtar advent och glögg typ.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: