Höststädat balkongen

Hej

Sist på bollen med att städa balkongen och säga hejdå till alla timmar där ute. Höststädat balkongen. Jag både vet och erkänner att jag dragit mig för att slå igen eller hösta in balkongen. En av anledningar är solrosornas fel eller fel och fel men de fortsätter och fortsätter blomma. Därför har det inte känts rättvist att plocka bort den varma årstiden där ute. Två kvistar hade fortfarande vackra blommor så de står nu i en vas i vardagsrummet.

Höststädat balkongen

Efter gymmet och några timmar med samarbeten kom jag äntligen iväg till gymmet. Först vill jag bara få vara arg ledsen och bestört över vad som hände i Bryssel igår kväll. Terrordåd mot svenska supportrar på väg till match i Belgien. Mina tankar går självklart till offrens anhöriga. Men samtidigt så blir inte bara de anhöriga drabbade utan alla vi svenskar och alla vi människor i världen. Inför Gud är vi alla lika det måste bara vara så. All skit som händer hela tiden nu måste få ett slut. Jag ska erkänna att det känns sådär när två av mina hjärtan just nu befinner sig i en av Europas storstäder ett par dagar. ♥♥

Tog emot att klippa ner solrosorna

Nu är det kanske inte imorgon det kommer snö men snart är det minus om nätterna även här. Så efter gymmet blev det dags att fixa ordning inför vintern på balkongen. En sak som jag tröstade mig med var att snart är det dags för vinterbelysningen. Det är så fint när människor engagerar sig ute på sig balkongen och trädgårdar även på vinterhalvåret.

Vackert mönster i en av vinlådorna 

I en av vinlådorna som används som höjd att ställa krukor på hade det bildats ett vackert mönster. Det såg nästan ut som det var tryckt inne i lådan men det var naturens egen gång som skapat detta.

Lövfotografering

Förr var det nästan standard att både jag och i alla fall Tilda skulle fotas när vi lekte och kastade löv. Tanken har slagit mig att ta med mig dottern ner i Långbro park så vi kan fota men där har det stannat än så länge. Man tager vad man haver funkade lika bra för nu kan jag trots allt sätta check på lövfoto. En av klätterväxterna hade lövat av sig ordentligt så vi till ch med fått en liten lövhög på balkongen vilken fick ställa upp på mina kasta löv bilder.

 

 

4 thoughts on “Höststädat balkongen

Add yours

  1. Det är ofattbart det som hände i Bryssel. Till det pajkastningen bland våra politiker. Pinsamt. Förstår att du drar dig för att höststäda. Man vill ju behålla det där mysiga där ute ett tag till.

  2. Fruktansvärt det som hände i Bryssel, och vad som pågår i världen just nu!
    Vi har också börjat med höststädningen och kommer snart sätta ut alla ljusslingor i trädgården för att lysa upp mörkret lite.

  3. Har också höststädat lite ute och planterat lite nytt. Tänkte dock försöka komma iväg idag för att kanske köpa några pumpor också.
    Gillar också när alla börjar sätta fram ljusslingor och mysa till det på balkonger och uteplatser. Det känns så hemtrevligt 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: