Nu tar jag helg

Hej

Regnet öser ner så det smattrar på ordentligt på fönsterbläcket. Just därför är det så himla skönt att sitta med mjukisarna på i soffan och känna att nu tar jag helg. Idag blir det hemma mys i soffan med smågodis gott te framför IDOL. Man måste ju se något avsnitt så man har en susning om deltagarna om någon skulle fråga vem jag hejar på….eller så behöver man inte alls det.

Nu tar jag helg

Idag har jag varit så mycket piggare och ute på en runda med fredagskillarna i lurarna. Gymmet blir det imorgon förmiddag igen är planen. Jag får nog erkänna att jag är lite smått beroende av att få anstränga mig och svettas lite. Annars då så jag har fixat med samarbeten i förmiddags innan Marcel och Celin kom över på tacofredaglunch.

Tacka livet promenad

Jag älskar mina rundor med en härlig podd i lurarna eller bra musik med kameran i handen. Här och nu i livet en god tanke. Dessa rundor brukar bli bilder på allt det vackra lite som en tacka livet runda. Över under genom i på bredvid framför och bakom alla dessa läges ord som vi fick jobba med när jag läste till bildjournalist för något år sedan är spännande att ha i bakhuvudet när jag är på fotorunda.

Här är dagens alster från fotorundan.

Smågodispåsen kan avslöja personligheten

Det fick jag lära av en kompis för ett tag sedan nu och visst tusan kan det nog ligga något i det. Desto större variation på sorter i en salig blandning av sött, surt, lakrits och choklad skulle visa på en komplett, nyfiken, orädd och alert person. Tja vem är då jag utifrån min påse? Det skulle ju vara kul att få skålen eller påsen tolkad.

NU TAR JAG HELG

 

Kommentera

Up ↑

%d