Vinted har blivit en grej

Hej

Vinted är Europas största marknadsplats för secondhand. De har blivit viktigt för att sälja och köpa begagnade kläder online mellan individer. Vinted har blivit en grej för många med mig. Vinted är en community-baserad online-marknadsplats som tillåter sina användare att sälja, köpa och handla begagnade kläder och accessoarer. Tilda är jätteduktig på att både handla och sälja på både Vinted och Plick vilket smittat av sig på mig.

Stor otymplig kartong

Jag pallrade mig iväg ner till centrum för att hämta mig lite olika paket och handla lite. Okej visst att en stor täckkappa är i den men jag tänkte och kände framför allt att den skulle lätt kunna skickats i bara sopsäcken. För jisses vad den var bökig på alla plan. att få hem. Ljuger inte när jag säger att den ramlade av dramatenvagnens väska fem gånger. Nu står den rackarns lådan och tar upp halva hallen. Hua när orken kommer tillbaka måste jag kasta bort den.

Slipin tofflorna blev mina till slut

När jag ändå är inte och pratar om Vinted fynd jag gjort och stora lådor drar jag fram ännu ett som hämtades idag. I somras fastnade jag för ett så par fina slipin tofflor i jeanstyg  från Zara med nitar. Men de såldes slut framför näsan på mig för jag var väl en snigel. Så plötsligt såg jag ett par helt nya med lappen kvar och klickade hem dem. Fel årstid såklart men den som spar hon har tröstar jag mig med.

Visar mig själv omsorg

Annars så är jag lite småförkyld utan feber men hängig. Soffan har varit min bästis de senaste dagarna. Heja gott te och Netflix säger jag. Däremot hade jag gärna haft lite god glass att mumsa på här i soffhörnet.

Hjärtmottagningen 

I tisdags förmiddag var jag och Celin med Marcel på hjärtmottagningen på återbesök eller kontroll. Statusen blev att det i stort sett var lite bättre men lite oförändrat. Frågan varför det är så vet de inte om det beror på hjärtmuskelinflammationen och hjärtsvikten som kom i juni 2021. Hur som haver skönt att det är stabilt och nu ska det levas ett halvår utan medicin för att se hur statusen blir på nästa besök.

10 thoughts on “Vinted har blivit en grej

Add yours

    1. TRadera körde jag mycket när barnen var små och sålde kvalitetsplaggen som var för små där. Dottern är som sagt en fena på vintage och smittat av mig.
      Jag har sålt en hel del där också men mycket som jag vill ha sålt passar inte in där enligt dottern så det får åka till Sellpy istället.

  1. Har aldrig varken sålt eller köpt något på det sättet. Använder nog mina kläder till dom faller i småbitar 🙂 Tur det gick bra på hjärtmottagningen sånt kan alltid vara lite känsligt.

  2. hoppas verkligen du kryar på dej jobbigt oxå när det inte bryter ut riktigt liksom vinted har jag sett o behöver lite extra pengar men lite dålig hur det funkar många säljer ju på fb loppis o skickar samma dålig där 🙂

  3. Ibland kan man oftast hitta gamla toppar el trätjära som är fina och bara kostar under hundralappen lappen. Jag är lite mer för nya saker för vet ju liksom inte vart de har varit. Men vinter är verkligen en bra app.

Kommentera

Up ↑

%d