Europe på Cirkus

Hej

Jag har gått och blivit förkyld på riktigt. Redan igår kände jag mig små risig men idag tror jag att jag även dragit på mig feber. Igår krigade jag på riktigt bra med gymmet på förmiddagen innan jag kroknade på soffan en stund. Bästa bästa igår var helt klart Europe på Cirkus. För 13 år sedan jag jag dem på Grönan med Wille hans flickvän och hennes mamma. Det var på den tiden man fick passa sina små när de skulle ut.

Rock the night

Så jag fick palla mig iväg för att möta upp min fina vän Åsa som bjudit med mig. Skinnjackan fick åka på bara för att passa in lite i alla fall. På Cirkus var det galet mycket folk i min ålder som säkert vuxit upp och följt bandet genom åren. Tittade nyss när rock the night kom som var en av mina favorit låtar med dem 1985. Alltså när jag gick i 7:an då förstår vi alla hur länge de varit aktiva. 40 år med andra ord pratade de om hela kvällen. Men att de nu snart kvalar in i kategorin gubbar märktes inte tillstymmelse av. De rockade loss med andra ord hela kvällen.

Väsby fansen var i gasen

Gubbarna i bandet är uppvuxna norr om Stockholm i Upplands Väsby och runt om i lokalen fanns öite för överförfriskade fans från Väsby. De hojtade och störde både den ena och andra. Några nära oss fick flera i publiken att leta nya platser för de fick knappt se bandet eller så vevade de till dem med deras vilda dans. Snälla förstås men lite för glada i hatten för att delta i sittande publik.

Kvällen bästa

Många låtar var grymma men det som fastnade mest hos mig var när Joey och John Norum spelade tillsammans en akustisklåt. Annars så är det såklart finalen med The Final Countdown som alla väntat på. Grym kväll och trist bara att jag inte var på topp.

 

6 thoughts on “Europe på Cirkus

Add yours

  1. Å detta blev jag lite avis på! Ville så gärna se Europe i somras på Sweden rock, men hade ingen möjlighet att vara där den kvällen då de spelade. Växte också upp med Europe och tycker fortfarande att många av låtarna är riktigt bra.

    1. Jag är väl inget stort fans av rock men visst har de flera klassiker som jag mindes från livet. Riktigt bra band live. Hela Cirkus var i sitt esse kan man säga.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: