Seg söndag i soffan

Halloj

Jag måste billigt erkänna att det har varit och är en seg Kamilla här hemma idag. Lördagen blev himla lyckad och en toppen kväll i goda vänners lag. Eller hur säger man nu? Just därför tycker jag själv att jag är värd en seg söndag i soffan. Det kostar att ligga på topp sägs det ju eller hur. Nu har jag inte bara latat mig på soffan utan varit ute på en blåsig runda och haft Wille här på lunch.

Seg söndag i soffan

Ska jag vara helt ärlig så känner jag mig lite småförkyld. Hmm det ska bli spännande att se vad detta tar vägen. Igår var det utekväll med trevliga människor. Jag hade ett mål eller ställe som jag ville prova på nu när jag kallar mig för en av stans negroni testare nämligen A bar called Gemma. 

Med endast 36 sittplatser lir varje besök till Gemma en minnesvärd resa säger de som testar bästa barerna i Stockholm. De säger även bland annat att här möts du av en varm och inbjudande miljö, som ett hemligt gömställe du aldrig vill lämna. Riktigt så var det verkligen inte. Jag hade nog sett fram emot just den upplevelsen och höll god min. Medan min vännina inte alls varken gillade eller funkade med ställets alla regler och mentalitet.

Visst att de bara har få sittplatser och några stå bord men regler hit och dit. Här kan ni få bord och sitta så här länge. Vi blev påminda om lyft på rumpan tiden flera gånger om. Servitören spillde stearin över en av våra bordskompisars hela hand och klänning. Min negroni var bra men den känsla de vill förmedla om inbjudande miljö kändes långt borta tyvärr.

Riche levererade en toppen kväll

Riche däremot levererade och vi hade en kanon kväll. Negroni testet var inte alls i klass varken med Tjoget eller Gemma men som testare måste man prova så är det ju bara. Kvällen innehöll många skratt mycket tokigheter den ena dummare än den andra.

Vackra Långbro Park

Bara för att få komma ut och andas frisk luft och livet blev det en blåsig promenad runt omkring här hemma. Vår lilla damm eller vad det nu ska kallas här i parken är så vacker. Det är allt bra fint runt omkring här hemma.

 

 

4 thoughts on “Seg söndag i soffan

Add yours

  1. Vad tråkigt att stället inte levde upp till förväntningarna! Det lät ju som ett guldkorn i beskrivningen.
    Härligt med en promenad, trots blåsten!

    1. Ja Gemma var för krångliga för oss. REgler hit och dit och dålig struktur ger inte proffsigt intryck även om de ska ha några av landets bästa bartenders bakom baren

  2. Va härligt att ha en kväll med sina vänner. Det får man verkligen känslan bra dagen efter. Ja man kan ju oxå bli lite trött och seg. Vilken fin bild på dej 🙂

Kommentera

Up ↑

%d