Negroni på Tjoget

Halloj

Vaknade upp med ett leende på läpparna extra tidigt imorse. Lördag hela veckan lördag hela veckan lång feeling. Min fredag kväll får tio av tio där det bland annat blev Negroni på TjogetDet har varit en himla massa prat om just negroni i mina kretsar. Och lite så som jag funkar ska jag lära mig något ska jag göra det på riktigt och testa mig fram på de bästa ställena man kan dricka negroni på i Stockholm.

Negroni på Tjoget

Gin, söt vermouth och italiensk aperitif-bitter. Tre ingredienser i lika delar, rörd över is och serverad tillsammans med en apelsinklyfta eller zest har utgjort drinken. Just nu är negronin hetare än någonsin och den där röda, glimrande drinken förgyller både bardiskar och Instagram-flöden som aldrig förr.

Tjoget sägs ha den finaste barväggen i Sverige. De är flerfaldigt belönade som Sveriges bästa bar. En etablerad plats för Negronidrickande i form av ”arena” för Negroni Open som infaller under årliga Negroni Week. Just därför tänkte vi att här kunde vi börja vår negroniupplevelse höst.

Tack för en toppen kväll alla inblandade.

Svarta eller röda skor

Det blev många varv hemma i lägenheten med en svart och en röd sko. Veligare än jag fick man leta efter. Vågade jag gå ut i de sönderklippta röda stövlarna eller skulle jag köra på ett säkert gammalt kort med svarta klackskor. Till sist tog jag beslutet om att det fick bli röda. Jag fick även höra av en vän på insta igår kväll att.

”Man inte är lycklig förrän man ägt ett par röda skor”

Vilken himla tur för mig då att jag har tre par röda skor i garderoben och innan dess ägt flera röda skor. Jag tycker om jag ska vara helt ärlig att det är lite kaxigt med röda skor. Well well ikväll blir det inte röda skor eller jag tror inte det men vem vet.

3 thoughts on “Negroni på Tjoget

Add yours

  1. Dom röda var verkligen snygga. Man borde våga klä sig mer i färg och stycka ut från alla svarta och bege människor

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: