Vad det nu har med saken att göra

Halloj

En sak som är säker är att nu är det riktigt kallt ute stundtals. Jag har kommit på mig själv flera gånger i veckan att tänka tanken att tunna vantar hade inte suttit fel. En annan grej som jag segar på är att plocka bort dynorna och mattorna ute på balkongen. Men jag skyller på att solrosorna fortfarande blommar för fullt. Vad det nu har med saken att göra. Det kan jag ju fråga mig men jag är lite av en mästare på att komma med förklaringar även om de är helt onödiga för saken eller stunden.

Vad det nu har med saken att göra

Dummaste rubriken ever känns det som men jag får väl försöka utgå från den. En sak som jag stör mig är det nya krånglet på Word press vilket aldrig under fem års tid här nu funnits. Något med WP och google är inte kompisar längre och det stör mig. Väntar nu på att bli uppringd av deras expert vilket ska bli spännande. Vad detta nu har med saken att göra kanske att det är just där mina tankar ligger nu.

The och ljusförrådet påfyllda

Igår var jag inne i stan på frukost och häng därefter gick jag varvet på NK och fyllde på med både nya tesorter och ljus. Jag tror jag kan erkänna att jag är en ljusnarkoman. Hur som haver jag erkänner att jag är beroende av ljus denna årstiden. Därför blir det mycket IKEA för min del. Något som jag gillar är att vi fått ett litet IKEA i Gallerian. Så smidigt att bara smita in och ut och köpa det man behöver.

Bara för att de var så inte goda

På självaste kanalbullens dag var jag lat och köpte hem svindyra bullar. Vilka var så inte goda en bulle bara kan vara. Jag ångrade mig hela den kvällen att jag inte bakade bullar. Så igår kväll blev det kanelbullar på mitt sätt och alla blev glada och lyckliga. Kanske inte frysen då för den blev överfull med bullar men men vad är en bal på slottet.

Lilla julafton och gymmet

Igår hämtade jag hem några paket med saker till bara mig. Julafton i början av oktober satt inte fel. Däremot så fick flera saker gå i retur då jag bland annat klickat i fel och köpt en kjol när det var tröjan jag skulle köpa. Bästa måste vara nya springskor från HOKA som ska vara så outstanding.

Fredagen började jag med 45 minuter på löpbandet i bra fart idag. Heja mig. Ikväll blir det drinkar på stan.

 

2 thoughts on “Vad det nu har med saken att göra

Add yours

  1. Här åker nog utemöblerna in idag. Får passa på, för i veckan åket maken till Asien i två veckor.
    Älskar också att tänka en massa ljus denna årstiden.

  2. Åh älskar att ha massa ljus den här årstiden! Hade haft ännu fler om inte barnen varit så små. 😊
    Idag har vi börjat plocka och fixa inför vintern i trädgården så snart kommer nog utemöblerna att ställas in.

Kommentera

Up ↑

%d