Galen eller bara riktig smart

Hej

Fortsättning följde med de röda stövlarna som jag fick hem igår. Vilka var för smala i skaftet och saknade dragkedja för en med tjocka vader som jag. Galen eller bara riktigt smart ni får faktiskt avgöra själva men jag lutar mest åt smart. Stövlarna klickade jag hem från Vinted för 180 kronor så om de skulle bli en katastrof var kanske inte hela världen. En av mina vänner nämnde igår att jag kanske skulle klippa av skaftet och ha dem som halvhöga stövlar eller ankelboots istället. Sagt och gjort jag bestämde mig de skulle klippas.

Galen eller bara riktigt smart

Jisses alltså hoppas verkligen att detta var både första och sista gången jag klipper av ett par stövlar bara för att. Jag måste billigt erkänna att jag var lite smått nervös för hur resultatet skulle bli. Kanske blev de inte en tia men helt klart en åtta för det priset. Samt att det går vika eller hasa ner skaftet så de blir lite som ett par som jag varit sugen på inne på Zara. Ni får avgöra själva om de blev okej eller jag ska förpassas till knäppisarnas hus.

Tillbaka till platsen 

Tillbaka till platsen där min livräddare och mina värderingar förenades. Jag har det sagt det flera gånger nu att jag ska skriva eller säga något om mindhackningen med Karin Tydén som jag genomfört. Men det har varit svårt under tiden jag gick på sessioner och nu hade jag min sista förra veckan så det är väl dags snart. Idag gav jag mig ut på en lång lång runda och hade bestämt att jag skulle gå runda längs Långsjön där delar av mig möttes i senaste sessionen. Jag har ärligt varit lite skraj för det för jag inte bearbetat det fullt ut ännu samtidigt som jag visste att jag behövde komma dit och se denna plats i verkligheten och inte i hypnos igen.

Det var en fin stund och jag log från tårna upp till toppen av min mössa

Kanelbullens dag med bullar

Bakar ni själva eller köper ni bullar dagens till ära? Jag var lat i år och valde att köpa hem från bageriet Långbro Bakficka. Men alltså jag höll på att ramla baklänges när jag skulle betala 140 spänn för fyra bullar. Jisses alltså helt galet dyrt med tanke på att både Coop och Hemköp säljer för en femma styck idag. Jag må vara galen jag håller med. Nästa år bakar jag själv igen kan jag lova och säljer för femman. Ps jag är en fena på att baka bullar bara så ni vet.

  Follow my blog with Bloglovin

2 thoughts on “Galen eller bara riktig smart

Add yours

  1. Jag hade nog aldrig kommit på tanken att klippa av stövlarna, men hey – bra gjort! Det ser ju ut att bli toppenbra! För de pengarna så hade det ju inte varit katastrof om det inte blivit bra. Hade ju bara varit som ett gäng bullar… 🙂 Galet dyrt för bullarna iaf! Åt en halv bulle på jobbet igår. Hade hellre ätit en hembakad men det har det inte funnits tid till.

  2. Jag tycker att det var smart och kreativt att klippa av stövlarna, och det blev ju bra😊 Men milde tid så dyra bullar! Hoppas att dom var helt underbart goda när dom kostade så mycket😄

Kommentera

Up ↑

%d