Ny mössa bara för att

Hej hej

Har ni som jag nästan regnat bort idag? Alltså herre gud vad det regnat här i Stockholm idag. Jag lyckades att pricka in regnfria stunden då jag gick till och från gymmet i alla fall. Men när jag var inne i stan öste det det så jag var en slickad katt och genom blöt. Så illa att jag köpte mig en ny mössa bara för att.

Ny mössa bara för att

Som sagt jag var inte kul alls i mitt genomvåta hår så jag smet in på Åhlens både för att skydda mig från regnet. Och att vänta in mitt sällskap som blev lite sena. Jag är och har kanske alltid varit en mössa girl. Så inne på Åhlens provade jag igenom deras mössortiment och fastnade för en vit som är så mjuk och go. Ni som känner mig vet att jag även ibland går runt med mössan på inomhus. Det blev kvällens hemma look att gå runt med nya mössan på. Lite som att gå varv på varv inomhus med nya skor.

Kan jag vara så tokig att jag klipper av skaftet

Alltså ni måste hjälpa mig. Jag har blivit en Vinted nörd tack vare dottern. Jag köpte ett par vinröda stövlar i skinn från Zara via dem vilka var för smala för mina tjocka vader. Verkligen trist för de är galet fina. Så jag skapade en ny annons och la ut dem igen men så sa en vän till mig att jag skulle kanske klippa av skaftet för då skulle de bli så som jag egentligen vill ha dem.

Den karamellen suger jag på just nu. Tror ni det kan funka eller funka och funka trpr ni det kan bli okej att använda dem då?

Ett glas rött och gymmet

Idag var det segt till en början på gymmet. Det tog säkert nästan 30 minuter innan jag kom in i mitt flow på löpbandet. Jag har en liten grej att alltid springa i 45 innan jag kör övningar och maskiner vilket fungerar bra. Förutom idag då jag fick bita i för att inte kliva av bandet. Men alltså känslan när jag går ut från gymmet efter ett bra pass är riktigt skön.

Glaset med rött i väntan på att maten ska bli klar är himla trevligt måste jag säga. Tack för det…

♥♥♥

 

 

2 thoughts on “Ny mössa bara för att

Add yours

  1. Jag tycker det är väldigt mysig med mössa, speciellt nu under hösten. Det hör till på ett sätt. 
    Här ösregnade det också och blev plaskblöt när jag skulle hämta barnen på förskolan.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: