Örhängen från Timi of Sweden

Hej

Minns ni att jag berättade att jag tryckte igenom ett gammalt hål i ena örat. Vilket resulterade i att jag nu har två hål i ena örat. Men med nytt hål behövde jag verkligen nya godisar till öronen. Så jag klickade hem örhängen från Timi of Sweden där jag köpte mitt fin K hänge för någon vecka sedan.

Örhängen från Timi of Sweden

När paketet ramlade ner på dörrmattan var jag snabbt framme för att öppna kan jag lova er. Något som jag blev enormt positivt överraskad över var att alla örhängen jag köpt kom i par och inte i styckvis som mitt K. Den var jag liksom inte beredd på eller vad man säger.

 

Ser ni skuggan från K:et som speglar sig på halsen. Lite coolt eller hur!!!!

 Made by happy people

Bakom timis slogan ”made by happy people” hittar man en grupp roliga människor som skapar handgjorda smycken som sätter ett leende på läpparna. Deras största prioritet är glädjen för sina kunder och anställda. I södra Sverige hittar man design- och ledningsteamet. Och i Filippinerna har de några underbara kvinnor som monterar våra smycken. Varför just i Filippinerna? Anledningen till det är att en av grundarna Tifanny Drennow är från Filippinerna  Tillsammans med sin svenska man Mikael skapade de Timi för 10 år sedan. Timi för att de två första bokstäverna i vart och ett av deras respektive namn.

Snygga och prisvärda örhängen

Letar du efter snygga och trendiga örhängen som inte alla andra har är Timy för dig och mig. Jag blev så glad och framförallt nöjd över mina nya örhängen. Kanske blev jag lite extra pepp då de kom i par vilket jag inte var inställd på. Så jag var snabb på att prova mina nya hängen. Att nya hålet inte krånglade något alls kändes också tummen upp. Kanske för att jag haft det fula stora hänget i hålet några dagar nu och bara låtit det vara.

Vet ni vad de har även andra kanonfina smycken. För er som funderar så är detta inte ett samarbete utan bara jag som fastnat för dem.

 

6 thoughts on “Örhängen från Timi of Sweden

Add yours

  1. Åh så söta fjärilarna är, blir ju lite sugen att köpa dom själv 😍kanske även borde göra som du och trycka igenom gamla hål man inte använt på länge. Jag har tre hål i ena örat och två i det andra men det var många år sen dom användes. Numera använder jag bara ett hål i varje öra 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: