Samtidigt så jäkla lugn

Halloj

Ärligt talat så känner jag mig nästan överkörd av en lastbil eller något stort men samtidigt så jäkla lugn på ett skönt sätt. Efter lunch idag hade jag återigen en session med Karin Tydén som bland annat är mindhacker. Idag var det verkligen så så bra och jag hittade bra saker som vi klurade och löste. Så inte undra på att hela jag är överkörd av en bulldoser heter det som jag tänkte skrivit.

Samtidigt så jäkla lugn

Jag landade i så kloka och bra saker idag så jag nästan känner mig lite lycklig av det. Svårt att förklara och jag tänker att jag kommer prata om denna terapi i ett eget inlägg så det blir rätt. Känslan inombords just nu är bubblig, överkörd, lugn, glad, lycklig och helt förvirrad. Men det är så det brukar kännas efter dessa sessioner som verkligen går på djupet.

Laddade upp med ljuvlig runda

Solen strålade idag efter frukost och jag längtade ut ut i det vackra vädret. Så med mina krimpoddar i lurarna gick jag bort till Herrängens gård för att ta en kaffe i solen men de hade inte öppnat ännu tyvärr.

En sak som jag verkligen tycker om är att gå mina rundor med kameran och leta. Efter livet och hösten fick det bli idag. Ofta sätter jag något ord eller känsla som jag ska leta efter för att hitta just de DÄR bilderna. Idag var orden livet och hösten. Var finns, känner,  ser jag livet och hösten lite så brukar tänket gå.

Långsjön är jag så tacksam för att jag har så nära här hemma. Älskar att sitta på mitt så kallade badberg och andas livet. Idag stannade jag till en stund och tog in den knallblå himlen. Helt galet egentligen att vi har så här ljuvligt väder och det är 21 september liksom.

Årets sista glass utomhus kanske

Rundan innehöll det mesta och med mig hem kom flera kvistar med eklöv. Inne på ICA tog jag med en påse för att samla in ekollon som hamnade i vasen tillsammans med kvistarna. Jag erkänner att jag njöt av min glass medan jag knatade hemåt. Andas livet och höst hur mycket mera kan det bli i en bild.

 

 

 

4 thoughts on “Samtidigt så jäkla lugn

Add yours

  1. Så härligt det ser ut att vara. Tur du har nära till sjö och bara kunna andas.

    Glass är så gott att äta ute annars äter jag det året om 🙂

  2. Tycker att det är så inspirerande med dina promenader! Själv går jag bara, med hunden, och lyssnar nästan alltid på något eller pratar med någon, men jag är inte så bra på att ta in ”bilderna” runt mig i naturen.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: