Oops I Did It Again

Hej

Shit jag tror jag kanske börjar bli förkyld. För jag har nyst hela eftermiddagen och är nu täppt i ena näsborren. Precis som det brukar vara bara ena borren och den vänstra. Hoppas verkligen att jag sover bort det i natt. Oops I Did It Again men innan jag började nysa hann jag med både gymmet och en tur i stan. På tal om oops så sprang jag riktigt länge och snabbt idag. Jag kände mig så jäkla duktig eller jag är nog mest stolt.

Oops I Did It Again

Ja jag vet att det blir mycket snick snack om springa och gymmet här inne nu men det är lite av det som upptar min tid just nu. Efter gymmet blev det snabba puckar för jag skulle in på en kaffe i stan med en vän och på Ögonlasern för att kolla min syn.

Jag skulle kolla upp ögonlocken och min ljuskänslighet vilka visade sig var okej. Däremot så fann de att jag hade ett lite högre tryck i ena ögat vilket resulterade i återbesök om några månader. Trycket var inte super högt men det fanns där och då behöver man kolla upp så det inte skenar iväg. Självklart blev det den officiella hissbilden på vägen upp till kliniken. Alltså hur svårt kan det vara att ta en bra bild i en hiss? Ge mig tipsen nu tack.

Grattis på namnsdagen Tilda

Med en enkel tulipan mitt på bemärkelsedagen vi har den äran att gratulera vår Elise. Idag har Tilda namnsdag vilket firade med paket och favoritglassen sent på kvällen. Grattis älskade unge.

På tal om paket så måste vi verkligen köpa på oss ett lager av presentpapper igen för i skåpet fanns bara julpapper. Vilken himla tur att det stod en gamla tapetrulle som fick agera paketpapper.

 

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: