Långholmen runt i solskenet

Hej

Det regnar här i Stockholm idag, trist men jag tror att det kommer ordna upp sig under dagen. Tjuvläste på SMHI appen nämligen för att ha lite koll eller något i den stilen. Långholmen runt i solskenet fick bli min promenadrunda igår. Jag hade ett ärende på Granit så jag gjorde vad man brukar säga slog två flugor i en smäll.

Långholmen runt i solskenet

Långholmen gick jag mycket på för en si så där 29 – 30 år sedan då det var en annan tid liksom. Min dåvarande kille bodde nämligen i Hornstull så därför säkert. Nu var det egentligen inte så länge sedan jag var på Långholmen och åt lunch och promenerade men inte runt runt varvet liksom.

Igår var det dags igen att gå runt hela holmen längs vattnet på Strandvägen. Jisses alltså så länge sedan jag gick de stigarna men vad vackert det är på Långholmen. En fantastiskt holme med både en gedigen historia, fantastiska restauranger, miljöer och båtliv.

Vill ha vill ha NU

Shoppingtarmen eller vill ha vill ha NU värker inom mig just nu. Så mycket som jag vill ha både nu och genast. Inne på Granit var jag inne för att fixa en grej och fann denna enormt fina ljusstaken- Lite som den i Kajsa Kavat ”Det går en ängel kring vårt hus” dikten. Helt klart få det bli en sådan till mig i fredagspresent en bra fredag.

Skinnskjorta visst kan det vara något för mig till en snygg kjol. Kanske inte denna korta men en lite längre kanske eller varför inte en rak lång satinkjol till.

Soffhäng hela kvällen

Hela långa kvällen blev det soffhäng med Tilda. Vi kikade igenom idol avsnitten för veckan, hann med förrädarna innan vi hejade fram AIK till seger.

Ny dag nya tag och gymmet väntar snart på mig.

Därefter dagens alla göranden och måsten.

Hua hua ibland så så…

♥♥♥

 

 

3 thoughts on “Långholmen runt i solskenet

Add yours

  1. Vad härligt med en långpromenad i solskenet! Man mår så gott då.
    Den där ljusstaken var superfin, blir en väldigt bra fredagspresent😊

  2. Vilken fin natur (Långholmen) ja det är jämt så mkt man vill ha men brukar planera och tänka månadsvis vad jag vill ha och då kan man tillslut få det mesta 😘

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: