Klura en stund till

Hej

Ärligt talat vet jag inte riktigt hur jag ska börja här idag. Jag vill nämligen gå åt två håll så jag får klura en stund till för att finna infallsvinkeln. Visst vet vi kvinnor att det efter 35 händer det en del och rumpan åker bara längre och längre ner bland annat. Eftersom sätesmuskel är den största i hela kroppen är det superviktigt med en vältränad bak. Så kanske det är men den tanken slog mig först idag när jag råkade. Nej jag råkade inte de två tjejerna i ung ålder ville att jag skulle höra.

Klura en stund till

När jag för ett år sedan lite mera nu började gymma fanns aldrig tanken att bygga muskler förlora vikt eller forma en snygg rumpa. Jag ville träna för att min hälsa skulle bli så bra den bara kunde. Så var inte heller tanken när jag så sent som i somras började springa heller. Jag hade avundats alla duktiga som var ute och joggade för det såg så skönt och befriande ut på något sätt.

Träning påverkar den stora rumpmuskeln Gluteus Maximus till att öka i storlek. Plus att våra gener och arv är särskilt viktiga för hur rumpan ser ut. Vissa har mindre och andra har större rumpa som med precis allt annat.

Snyggt med en bra rumpa

Om jag tjuvlyssnade eller tjejerna bara pratade ovanligt högt så jag skulle höra kommer vi aldrig få veta men deras snack var spännande att ta del av. De pratade om att det är snyggt med en bra rumpa. De hade även hört att en de kände till hade gjort rumplyft och lagt filler i. rumpan. Visst har jag hört om rumplyft men trodde inte att vanliga personer gör sådant. I min värld är det typ Kardashians och deras kretsar som ändrar lite hit och dit.

Råkade även höra att de klurade på hur mycket den tanten på löpbandet tränat för att få till den röven. Tanter skulle inte ha de rövarna som de unga borde få ha liksom.

Tant triggade mig som fasiken

Tant? Jag är så jäkla långt ifrån tant det går att komma. Visst har jag ett jäkla gäng år på nacken men tant den tar jag fasiken inte. Vilket resulterade i att jag körde på tok för tungt i rövmaskinen som jag kallar den. För om de nu tyckte eller ifrågasatte min rumpas vara eller icke vara så skulle jag minsann visa dem att jag tränat mig till den. Larvigt egentligen men ordet tant triggar nog inte bara mig. Grr på de tjejerna eller tack för komplimangen.

Kunde bara inte låta bli att ta en rumpbild när de lämnat tjejrummet och jag blev ensam kvar. Men en sak är säker att jag kräks på detta att bli synad vilket jag ofta blev som minst minst minst när jag växte upp. Lilla Karla hon som inte skulle kunna men var en jäkel på många idrottsgrenar.

Lugn och lite tråkig helg

Tråkig mestadels för jag kände mig risig i fredags med galen huvudvärk hela dagen och frös som en galning. Så mycket att jag bangade Benjamin på Grönan som jag var så taggad på att se. Jäklar alltså vad det grämde mig hemma i soffan i fredags särskilt när insta översköljdes av händelser från konserten.

Lugn lördag hem omkring

Igår var jag lite piggare men fortfarande inte på topp men vädret var på topp och det måste man ta tillvara på. Så ut på en runda fick det bli. Stannade till och köpte en kaffe på bageriet och njöt av solen och värmen.

 

 

4 thoughts on “Klura en stund till

Add yours

  1. Tant är du verkligen inte! Och vilka är dem som har rätt att säga att man inte ska se ut si eller så pga ens ålder? Om de vill ha en snyggare rumpa får de väl träna den lite mer.

  2. Jag avundas oxå ibland dem som springer ute. Det ser faktist fridfullt ut som du skriver. men det har nog aldrig varit riktigt tilltalande för mig.

Kommentera

Up ↑

%d