Carola på Gröna Lund

Hello Fredag

Fredag igen hur känns det? Har ni längtat? Själv har jag kanske inte längtat längtat men visst är det skönt med helg. Vaknade upp med galet ont i magen idag vilket känns sådär för att vara ärlig. Igår blev det Carola på Gröna Lund och ikväll ska jag lyssna och kika på Benjamin på samma scen. Lilla jag hann även med ett himla bra pass på gymmet och telefonmöte under gårdagen.

Carola på Gröna Lund

Jag tror säkert att varenda kotte i vårt avlånga land har någon känsla eller ett minne av Carola och hennes låtskatt. Vi som är i min ålder har sjungit oss hesa till hennes tidiga låtar och kan texterna utan och innan även om vi skulle bli väckta mitt i natten. Mina favorit låtar med Carola är Liv och The Runaway. De som jag sjungit för allt och alla känns det som. Vilken låt är er favolåt?

Hjärta i natten

Det kändes lite olustigt att åka tuben hem med vetskapen om att stationen innan mig sköts det sent igår kväll. Jag skulle kunna skriva en hel artikel om mina tankar och känslor inför alla skjutningar som nu härjar i alla konflikter men det gör jag inte. Bara att jag som alla andra blir så less och inte orkar med längre. Herre Gud vad har vi hamnat och hur kunde vi Sverige tappa så många unga pojkar killar som växer upp i utanför områdena. Vilket misslyckande för Sverige och deras vårdnadshavare.

Möttes av ett fint hjärta på vägen hem igår natt. Så fint,  bara så där en vacker omtanke om att det kanske finns tro hopp och kärlek i alla trots allt.

2 thoughts on “Carola på Gröna Lund

Add yours

  1. Det är lite skrämmande med alla skjutningar. Vi har misslyckats så katastrofalt. På mitt jobb pratar vi mycket om kravanpassning, dvs inte för höga, men absolut inte för låga krav heller… Dags att införa det på fler ställen kanske?

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: