Erkänner att det är höst

Hej

Jag är lite av den arten att jag tycker om alla årstider. Men de ska vara på sin del av året liksom. Kräks när jag får höra tidigt i augusti att nu är det höst. Det är fasiken inte höst i augusti bara för att vädret inte är på topp. Erkänner att det är höst nu när vi imorgon är framme vid den 15 september. Många gör små bucketlistor över varje årstid och månader – det brukar inte jag men visst har jag saker som jag vill ska ske eller få gjorda.

Erkänner att det är höst

Igår hade jag en lugn dag var planen men om den blev så mycket lugnare vet jag inte. Skillnaden var nog att jag var gymfri om det nu finns något som heter så. Hur som haver var det en hel del måste som skulle göras. På eftermiddagen gav jag mig ut på en lång skön höstpromis här omkring. Vi bor himla fint här alltså med så fina omgivningar och mysiga ställen.

För första gången kände jag att nu Kamilla får du erkänna att det är höst. Vilket kändes så bra för jag var redo att släppa sommaren nu. Genast började jag klura på vad jag önskar mig av hösten och tänkte försöka sätta upp tre mål att sträva efter.

Carolas Lilla butik

Ofta när jag går åt just det hållet smiter jag förbi Fru Marias Bak och Carolas Lilla Butik. Blomsterbutiken med stor charm som jag tycker så mycket om. Att bara andas lite där och ta in allt det vackra ger så mycket feel good energi. Ni vet sånt som verkligen behövs för att fylla på lite extra.

Carola på Grönan

Mycket Gröna Lund har det blivit sista tiden men eftersom vi köpte Gröna Live pass så gäller det att utnyttja det. Så ikväll blir det Carola och imorgon Benjamin sedan tror jag att jag är nöjd med Grönan en stund. Men vem vet jag kanske smiter dit igen när det blir Halloween.

 

 

7 thoughts on “Erkänner att det är höst

Add yours

  1. Ja alltså höst är ju när löven faller under september och oktober inte i augusti. Stör mig typ när folk börjar redan planera för julen när det liksom är 4 mån kvar tex.

  2. Idag var första morgonen det kändes lite krispigt och höstigt på något sätt – fast fint väder.
    Hade gärna sett både Carola och Benjamin på Grönan! Ska dock se Carola här i Hbg senare i höst.

  3. Ja, nu har jag också fått riktiga höstkänslor. Och jag är ju väldigt förtjust i hösten så har sett fram emot detta, även om jag precis som du uppskattar varje årstid.

  4. Vi hade 8 grader i morse, så nog sjutton är det höst. Jag hör till dem som helst går i ide halva året och nu börjar det kännas jobbigt. Men men, ett par år till får jag stå ut. Sen blir det söderut mellan oktober och april 🙂

  5. Ja det här att säga att det är höst redan i augusti är det verkligen kräkvarning på. Men jag får väl erkänna att jag gärna hänger mig kvar i sommaren länge, för vi har det väldigt grönt här och väldigt varmt när solen skiner😊

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: