Krångel och dumheter

Hej

Hör ni jag har kommit underfund med att jag blir enormt stressad när saker inte funkar eller flyter på som de borde. Krångel och dumheter är inget för mig just nu i alla fall. Igår fick jag till och med guida personen som skulle serva och hjälpa mig. Rätt person på rätt plats och utan kunskap och erfarenhet funkar inte samhället. En sak som jag fått erfara sista veckan.

Krångel och dumheter

Jag som de allra flesta av oss förlitar sig på att alla kanaler, steg och service bara ska flyta på utan en massa stopp och krångligheter. Så är det långt ifrån har jag fått erfara sista tiden. Något som också stör mig är när personer sitter på funktioner som de inte rår på eller har kunskaper om. En sådan situation fick jag bevittna eller hamna i igår när jag behövde hjälp då en utbetalning fastnat i systemet. Hen jag fick prata med först via chatt såklart förstod ingenting utan läste säkert innantill. Efter en stund fick jag prata med en person jag pratat med tidigare och som kan sin sak.

Självklart är alla nybörjare i början och alla har eller ska inte heller ha samma kunskaper. Men länkarna mellan befattningarna måste vara lätta enkla och en direkt kontakt med rätt person måste bli lättare för allmänheten. Flera liknande saker har jag fått vara med om sista veckan vilket tar musten ur mig. Jag orkar bara inte med krångel eller rena dumheter längre. Orkar inte känns inte alls bra men det är så jag känner när dumheter och knasigt kommer gång på gång.

Skönt att bara landa hemma i soffan med min pärla i livet.

Hello gorgeous I´ve arrived

Efter gymmet med Marcel igår smet jag in och hämtade ut ett paket till mig. Väl hemma igen hade även ett kuvert ramlat in på dörrmattan. Precis vad jag behövde ett tufft pass på gymmet och en del stök på andra plan.

Nytt örhänge med bokstav från Timi of Sweden. Jag har två sådana innan men de börjar bli lite fula så ett nytt passade perfekt.

Versace och silverschampo

Versace är en av mina favoriter när det handlar om parfym. Har redan dem i hyllan men denna lilla goding börjar ta slut så jag tänkte det var bäst att fylla på när jag hade bra pris. I denna paket fanns även nytt silverschampo för ven det går det åt här hemma kan jag lova. Visst är det alltid lika roligt att öppna en paket hemma även om du själv köpt den. Måste vara grejen med att öppna paket alltså.

 

 

 

3 thoughts on “Krångel och dumheter

Add yours

  1. Förstår dig precis… Att dom inte kan köper jag, men då någon ljuger för mig blir jag skogstokig. Innan jag börjar skälla på någon ber jag att få prata med en chef, vägrar dom får dom ta hela min frustration. Snygga örhängen

  2. Blir också väldigt frustrerad när folk på support inte kan eller lyssnar. Ibland vill jag bara avsluta och ringa igen, men är för konflikträdd för att vara otrevlig. Men när folk gissar sig fram blir jag bara arg – gissa kan jag göra själv!

    Härligt med lite påfyllning 🙂

    1. Jag tycker heller inte om när saker krånglar jag blir otroligt stressad i dessa situationer bästa är när allt bra flyttar på 😊

Kommentera

Up ↑

%d