Miss Li på Gröna Lund

Hej Hej

Vaknade med ett stort leende på läpparna idag. Vilken toppen kväll det blev igår på alla plan. Miss Li på Gröna Lund. En helt annan känsla och ett lugn i publiken som inte ens var i närheten när Maggio & Bryant spelade för någon vecka sedan. Men då var publiken också betydligt mycket yngre. Kanske kan det haft något med saken att göra.

Miss Li på Gröna Lund

Hur som haver igår blev det Gröna Lund igen och så lär det bli även nästa vecka. Jag är så glad att jag köpte Grönan Live pass även om det var nyligen. Vi började kvällen med årets sista glas rosé på The Spice Bar uppe på Kryddhyllan. Mitt ibland alla attraktioner med bra utsikt över Grönan satt vi och hade det gott i kvällsolen.

Grönan fyller 140 år i år. Ett år som inte blev som de önskade såklart med den tragiska olyckan. Men trots den historian så är Grönan mestadels glädje, skratt, bus och gemenskap. Tror att det är många som redan ser fram emot halloween på tivolit och oktoberfesten som snart är på tur.

Lev nu Dö sen

Tack för en toppen kväll på alla sätt. Det var helt magiskt att stå och sjunga med i låtarna även om vi fick vänta 20 minuter på att konserten skulle börja. Linda hade nämligen stukat foten precis innan start och fick lindas av sjukvårdspersonal. Men av den stukningen märktes inget av kan jag lova för hon höll igång precis som vanligt.

Efter konserten blev det häng på Glashuset i den underbara sensommarnatten.

Dagar som går kommer igen

Nej det är en sak som säkert att de inte gör men de kan däremot kännas igen. Upplevas genom de minnen som sparas i kroppen. Ni vet de där skaven i livet som envisas med att hälsa på när man som minst vill eller önskar det. Med det sagt ny dag nya äventyr. Vart ska denna lilla lördag ta vägen?

 

 

 

3 thoughts on “Miss Li på Gröna Lund

Add yours

  1. Miss Li är ju fantastisk. Klart att hon är uppe och shower med en stukad fot, annat är det med våra fotbollspelare hihi Härlig kväll ni fick och underbart att sommaren inte har lämnat oss riktigt än.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: