Stöveljakt och häng i stan

Hej fredagsfirare

Då var vi redan framme vid fredag igen. Veckorna går i en rasande fart det är ett som är sant. Stöveljakt och häng i stan för min del igår bland annat. Länge och väl velade jag om jag skulle åka in till Grönan och lyssna eller kika på Albin Lee M men jag bangade den. För idag blir det Grönan då fantastiska Miss Li spelar.

Stöveljakt och häng i stan

Som sagt jag är ute efter ett par nya vidare stövletter eller stövlar. Vilket jag varit ett tag nu men när jag redan har en bild av hur de ska vara och plånboken styr är eller har det inte varit det lättaste. Sen som tusan var jag igår när jag skulle in till stan så pass att jag fick småspringa för att hinna i tid. Att komma försent passar sig inte alltid eller jag ogillar skarpt sena människor och då måste det även gälla mig själv eller hur. Hur som haver en femma sent blev det dessvärre och jag var små svettig med skinnjacka på.

Tror jag bestämt mig nu

Efter första grejen igår blev det en runda i stan följt av sushilunch. En sak som jag lärt mig är att man aldrig ska börja förhandla ner sig när det kommer till en själv. Visst kanske på ett sätt men inte gå med på något som man inte själv varken gillar eller kan stå för. Härom veckan såg jag nämligen stövlarna the one. Men den prislappen funkar inte min lilla börs närmre 7000kr och jag spelar inte i samma division. Däremot så är de fortfarande de allra snyggaste jag vill ha just nu. Så hela morgonen har jag letat vidare på nätet och funnit några som är likvärdiga. Frågan just nu är om jag ska klicka köp eller inte.

Grejen med sushi

Vad är grejen med sushi och mig egentligen. Sushi om den är bra och så vidare ser alltid så smarrigt och framför allt fräscht ut. Men råa saker och jag går inte ihop för fem öre. Så som ostron jag kan bara inte svälja det för kräkkänslan står mig i halsen på en gång. Veg sushi och räkor funkar men då känns det som jag missar halva grejen.

Igår fick jag börja sushi-kursen igen fniss och det gick väl bra när jag slapp äta laxen och de andra råa läskiga. Ska jag vara helt ärlig så tror jag inte ens jag vill lära mig men eller vill jag det. Tell me vad är grejen med sushi….

Vackra ljus och skuggor

På kvällarna blir det ofta så vackra ljus och skuggor. Tänker och säger ofta att jag verkligen borde ge mig ut på fotorundor när det är mörkt och börja skymma mera. Igår kväll vid soprummet när jag gick för att möta Tilda vid tunnelbanan fångade jag denna bilden. Alla färger men ändå nästan samma.

 

5 thoughts on “Stöveljakt och häng i stan

Add yours

  1. Oj, hjälp. 7000 för ett par stövlar. Aldrig, men smart att kolla om det finns liknade fast i ett billigare pris, kram

  2. Kanske lite i dyraste laget, men vill ha. Jag bara älskar sushi, men äter inte alla. Typ lax, avokado, räka och rullar går ner, men inget annat.

  3. Ostron förstår jag verkligen inte. men sushi gillar jag. Fast inte all. Jag har dock uppfattat det som att det är skillnad på sushi och sushi, det kan verkligen vara en stor skillnad. Om du vill lära dig att äta det så ät det du gillar, även om det bara är typ gurka eller avokado 🙂 Det kvittar ju, det är ju smaksättningen med soja och ingefära samt wasabi osv som också gör lite av hela grejen.

Kommentera

Up ↑

%d