Dummare än tåget

Hej

Jag sov gott i natt men vaknade upp med lite ont i skallen. Inte undra på att jag sov bra i natt för jag var helt slut efter gårdagen. En dag där jag verkligen frågade mig själv om jag är dummare än tåget. På min lista igår stod en superviktig punkt ett möte som var mötet nummer ett i höst kändes det som. Innan dess skulle jag ge mig ut på en skön runda och ladda batterierna. Så blev det i n t e…..

Dummare än tåget

Som sagt förmiddagen hade varit lugn med bra telefonmöte innan stora mötet och jag skulle ge mig ut på ladda upp rundan. Dagen innan fick jag hem min nya telefon som jag var eller är så glad över. Men när airpodsen inte ville vara kompis med min telefon brast det för mig. Fråga mig inte hur eller varför men i all stress raderade jag precis allt i min nya telefon. Dummare än tåget ja tusen gånger om.

Inga problem kan man kanske tänka men min gamla var nollställd och det fanns inga kanaler att varken ringa eller komma åt den tvåvägkod som behövdes.

Tack till Ahmed på Apple Support

Tokstressad eller döstressad till max försöker jag skriva till Apple som inte hade chattfunktion utan att jag kunde identifiera mig. Ahmed på Apple började hjälpa mig när Marre kom hem och jag kunde börja kontakta dem via hans lur. Men dessvärre mitt i all kaos var mötet nummer ett.

Som gick bra och jag erkände mig dum i skallen redan innan. Tänkte att det är väl bäst för annars hade de säkert undrat om jag hade alla hästar i stallet. Vilket jag inte hade på långa vägar igår.

Hur som haver mötet gick toppen och. Jag fick hjälp efter mötet av Ahmed igen så jag återigen fick min telefon som den ska vara. Nu har jag även lärt mig att det finns en hitta knapp på baksidan av fodralet till airpodsen som man ska använda. Tack det den hjälpen Marcel. Ibland är man inte så jäkla smart alltså.

Ett rätt i alla fall – Too good to go

När allt lagt sig och jag kunde andas igen räddade jag lite mat via Too good to go. Så jag tog tåget någon station och hämtade upp mina bröd och bullar från Bageri Pomona som jag räddade ifrån. Bullarna föll inte mig i smaken men brödet däremot var Kamilla bröd med en massa goda fröer och nötter i.

2 thoughts on “Dummare än tåget

Add yours

  1. Tekniken ska bara fungera. Försöker sammankoppla mina lurar med, men så svårt. Gav upp istället, inte så bra. Den där frustrationen alltså. Förstår mest, men så svårt att vara lugn där och då

  2. När tekniken funkar är det helt underbart, men när det strular är det galet frustrerande! Hade också problem, var på Apple och försökte få hjälp. Flera personer var inblandade, jag raderade också hela telefonen och skulle återskapa en äldre back up osv, vilket resulterade i att vissa saker fortfarande inte funkar eftersom jag måste vända mig till min operatör osv,.. Och lösningen på telefonproblemet var en enkel inställning som den fjärde inblandade personen löste.. hade alltså inte behövt nollställa telefonen från början… Jodå så att.. 😀

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: