Rost med Kaosbrudarna

Hej

Min tisdag var en himla bra dag. Himla bra pass på gymmet, ny mobiltelefon vilket jag längtat så länge efter. Sist men inte minst häng på Rost med Kaosbrudarna. De tjejerna är jag så enormt tacksam över att jag har i mitt liv. Vi har lite lika erfarenheter och de förstår alltid hur livet kan kännas och vara ibland. Tack för att ni kom in i mitt liv, brudar.

Rost med Kaosbrudarna

Rost Stockholm är som en liten bykrog på Söder i Stockholm där du kan slinka in och äta en enkel måltid, ta en öl i en annorlunda miljö. Eller som de själva vill säga som ett vardagsrum på Söder. Rost är rustik mat,  med bra utvalda drycker och viss dragning åt motorfordonsnostalgi. De har nämligen en moped och motorcykelverkstad  eller Mekotek som de kallar det inne i sina lokaler. 

Framför allt servera de riktigt bra spännande pizzor. Det gjorde de även för några år sedan då jag var där på möte eller häng efter jobbmötet. Jag mindes rätt helt enkelt kul pizzor med roliga namn och goda så att säga. Menyn är kul får bli mitt ord.

De har även en scen där de har scenevenemang flera dagar i veckan. Med andra ord händer det grejer på Rost. Miljön både ute och inne är unik spännande och riktigt kul. Ända sedan jag var där på jobbmöte när jag jobbade på förskolan på samma gata har jag sagt att dit ska jag ta med min bror som gillar gamla mopeder. Det har dessvärre inte hänt ännu men nu jäklar Rickard måste du komma för detta stället måste du ta del av. Han gillar och har haft/har flera gamla mopeder.

Annars då

Jo då som sagt det blev ett bra pass på gymmet. Tänker inte skriva mer om gymmet än att jag är glad att jag känner mig bekväm och trivs i den miljön nu. Vilket jag inte såg komma på bra länge eller faktiskt inte alls.

Yes jippi och Halleluja

Jag har nog inte smält det ännu att jag faktiskt har köpt en ny telefon. Visst har jag länge både önskat mig och behövt en ny bättre. Igår kom min nya så när jag kom hem blev det fixa och trixa med den nya.

Det är smidigt nu att flytta och fixa över från sin gamla till sin nya. Förr minns jag att det var ett hima mekande med både det ena och andra. Igår gick det galant med Marcels hjälp för jag blir tokstressad över att fixa med tekniska och tänkiga saker. Min lilla skalle var kanske lite extra tom redan innan men jag erkänner att jag är kass på den typen av göranden. Men men hur som haver jag har en ny fin fin liten sak med apple egna bästa mobilskal. Det går liksom upp och bygger nästan in min telefon.

 

 

3 thoughts on “Rost med Kaosbrudarna

Add yours

  1. Vilket mysigt ställe, sådan gillar jag skarpt!
    Ny telefon är dessutom alltid roligt. Har nyligen också bytt, fast jag är Samsung nörd. Men det är ju hyfsat smidigt att få över din gamla till den nya.
    Kram Kajsa

  2. Låter som att det var ett riktigt mysigt ställe ni var på härligt att ha sådan bra tjejer i sitt liv😊 pizzan ser gudomligt god ut

  3. Sådana ställen som jag älskar. Du hittar verkligen toppenställen då du är ute. Känns lite konstigt, men som jag saknar gymmet redan nu när jag är på resande fot. Alltid kul med ny telefon, men mecket innan.. Nja det ska bara lösa sig-

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: