O A O A E och jag visste det

Hej

En del människor i livet klickar man med på en konstigt sätt. Man förstår varandra på något annorlunda sätt som inte riktigt går att förklara. Vad menar jag med det? O A O A E och jag visste det. I torsdags stod jag på löpbandet på gymmet och face timade med denne vännen. Prata face time när man tränar är verkligen inte min grej men jag skulle bara se en sak som verkligen var jag. Om det var jag sedan en klockren mitt i prick skulle man lätt kunna säga.

O A O A E och jag visste det

Såklart min vän visste det för hen känner mig nog lite allt för väl. Nog om det nu. Hör ni en del människor skrämmer mig på riktigt. Jag fick höra om värre än värst saker som en vän varit utsatt utöver all skit hen redan innan fått vara med om. Den nöten skrämmer skiten ur mig som bara får höra om eländet. Oj vad jag skulle kunna skriva mycket och babbla på nu om VINR men jag tänker inte göra det. Ville nog mest bara få ur mig att den nöten är otäck på alla tänkbara sätt. Kram till min vän ♥.

På rad i rad ställ er nu i rad

Pärlor diamanter eller bara regndroppar spelar det någon roll egentligen. Så lika men samtidigt så olika då dropparna bara kan betraktas. Så fort någon vidrör droppen finns den inte mera. En tanke som väcktes när jag tog bilderna var. Finns det som man inte kan ta på egentligen? Finns det som inte syns utan bara känns? Ofta är det så enormt viktigt att kunna se fysiskt att något existerar eller faktiskt varit.Allt syns inte allt går inte att ta på. Detta är en kluring som vi aldrig kommer lösa dessvärre. Frågan blir vad är vad sant, på riktigt, vad finns och inte.

Halkade runt i skogen

Igår öste regnet ner hela dagen till fram på sena eftermiddagen då jag vågade mig ut. Jag behövde andas frisk luft och handla lite småskit som man alltid behöver. När jag min dummer gick på en skogs stig höll jag på att halka dit på riktigt. Tur att jag tog tag i ett träd.

Gymmet och jag alltså

Tänka sig att gymmet och jag blivit sådana bästisar. Vi eller att vi skulle funka så bra tillsammans såg nog inte många med mig komma. Hoppla hoppla dags att stänga dumburken för livet väntar på mig. Ska kika på något himla spännande snart.

One thought on “O A O A E och jag visste det

Add yours

  1. Man bara klickar med vissa människor direkt. Och det kan kännas lite märkligt ibland som när jag sålde en sak till en kvinna och kände att vi klickade. Fast sen har ingen tagit nästa steg.. .än
    Kram Kajsa

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: