Maggio och Bryant på Grönan

Hej

Igår kväll avslutade jag tisdagen på bästa sätt. Trångt och knuffigt som bara den men attans vad mycket glädje och lycka samtidigt. Maggio och Bryant på Grönan. Så sent som i helgen när sommaren nästan är över köpte jag Grönan live pass. Passet så man får gratis entre till sommarens alla konserter. Helt galet kanske det kan tyckas att köpa så sent men jag vet att det kommer bli fler besök. Benjamin, Miss Li och Carola väntar på mig och kanske även Albin Lee Meldau.

Maggio och Bryant på Grönan

Många gånger har jag varit tidigare på konsert på Grönan och det varit mycket folk. Men igår var det så galet många människor. När vi kom till Grönan trodde vi aldrig vi skulle komma in för köerna var enorma. Men allt rullade på snabbt och vi var inne på 40 minuter. Läste i natt att det var fullsatt igår. 17 000 besökare ska vara amx fick jag lära mig igår. Nästan hela lilla Nybro där jag är uppvuxen.

Tafsad på rumpan

Hör ni visst är det jäkligt trångt och bökigt när det är fullsatt på Grönan. En sak när man är på tight konsert så har man händerna uppe eller över midjan. Det hör till vanligt folkvett skulle jag kunna säga.

Men inte en äldre kvinna som var där med sin unga vuxna dotter. De stod nära oss lite för mycket för det rör liksom på sig i havet av människor. Först tyckte vi kvinnan var trevlig. Men när jag sedan upptäckte att hon tafsade gång på gång på min rumpa blev jag irriterad. En ung tjej sa till henne och tog en diskussion men hon hängde inte med. Till sist fick jag stå med stora väska mot henne och på sidan. Inte ens när jag bad henne sluta fattade hon grejen. Hennes dotter försökte också dra tillbaka henne. Hon var kvällen bajs alla kategorier. Att ta sig friheter eller rättigheter i trånga situationer är nästan läskigt och nästan sjukligt faktiskt.

Maggio eller Bryant

Personligen är jag mera förtjust i Bryant. Hon är en mycket bättre sångare men Veronicas låtar kan eller kunde nog de allra flesta sjunga med i utan vidare. Hugget som stucket kanske jag ska säga eller nej Maggio är galet bra men jag går nog lite mera är Bryant. Hur som haver en helt underbar kväll med två stora stjärnor.

 

 

5 thoughts on “Maggio och Bryant på Grönan

Add yours

  1. Det kan inte ha varit trevligt alls med att kvinnan aldrig slutade trots att ni verkligen sa ifrån. Häftigt dock med ett fullsatt gröna lund 🙂

  2. Trevligt med bra konserter och du har ju fler att njuta av. Tråkigt att jag hoppade över att se Miss Li när hon besökte Malmö festivalen som dessutom är gratis.
    Njut av alla härliga konserter framöver
    Kram Kajsa

  3. Det är absolut inte ett OK beteende. Visst att man kan komma nära då det är trångt, men de gångerna drar man sig undan snabbt och säger förlåt. Det här är pinsamt, men jag har inte varit på liseberg en ända gång i år. Ska köpa kort till helgen, men det varar ett kalenderår så det känns ok ändå. Vi har ju både halloween och jul på liseberg att gå på.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: