Allt och lite till

Hej

Vi har haft sommar här i stora staden idag. Vilket varit helt underbart på alla sätt. Livet spretar åt alla möjliga håll just nu. Allt och lite till eller hit och dit och om igen. Vad är en bra rubrik för ett inlägg som ska försöka sammanfatta en dag som spretar allt lite till hit och dit.

Allt och lite till

Enklast vore såklart att bara skriva om något som berörde den dagen. Men den känns inte som den funkar alltid när Kamillas Kamera utgår från mitt liv och mina dagar genom kameran. Jag bråkar med mig själv lite om viktiga saker i livet. Vad är vad och det dåliga samvetet mot allt och alla. Vill inte och vill, varför är min sanning så viktig att förmedla. Rättvisa och sanning två helt meningslösa ord och saker som alltid kommer vara något som människan försökt skapa för alter egot. Naturen som kom före oss varken hade eller har varken rättvisa eller någon sanning som förmedlas annat än i fantasin. Detta kan man ju klura på i det oändliga utan att varken bli klokare eller att karamellerna fördelas rättvist.

Fixa fixa och en fika på Zetas 

Jag var en latmask eller nej jag gnällde på träningsvärk så jag tog bussen ner till Kungens Kurva. Ljusförrådet skulle återigen fyllas på och jag skulle kikat på färgerna på nya telefonerna bland annat. Dessvärre orkade jag helt enkelt inte med de dryga personen på butiken som inte var på rätt plats i livet. Jag får helt klart göra ett nytt försök och kika på färger på telefoner imorgon efter trädgårdsjobbet.

Well well det blev en massa nya ljus och som vanligt en hel del annat när jag besöker IKEA. Jag hade uppdrag att fixa pennor till Tilda. Det uppdraget löste jag däremot så blir det att fixa pennfodral och några block extra imorgon.

Mötte upp en vän och tog en fika på Zetas 

Zetas har jag varit på för inte så länge sedan men däremot var det länge sedan jag satt ute i solen och tog en fika. En kaffe och en kardemummabulle från Fabrique säger inte jag nej till. Precis som alltid föds en rad nya idéer när jag är på Zetas. De är en magisk plats för en trädgårdsnörd som jag alltså.

Jag såg två humlor pussas

Pussas var väl kanske inte vad de gjorde egentligen. De kan lika väl bara stött emot varandra då de letade nektar från samma blomma. Men i min värld som såg dem leta runt på samma blomma tyckte det såg ut som humlorna pussades. Tyvärr så fick jag ingen bild på den hundradels sekunden då de pussades men när var de allt på denna bild. Frågan som lyder till humlor proffsen är om de pussas eller inte?

Dags att krama kudden.

Imorgon blir en rolig dag med både Vinterviken och Gröna Lund med konsert.

 

 

 

5 thoughts on “Allt och lite till

Add yours

  1. Charmigt att de såg ut att pussas.
    Älskar att gå runt i butiker som har med trädgård att göra, man får alltid så många idéer, men tyvärr blir inte så många av dem utförda i slutändan.

  2. Vi behöver allt ett par fina sensommardagar nu. Vi hade också väldigt fint väder och var så seg efter jobbet så tog mig bara ner till stan en sväng för en kaffe. Dagarna går i ett här hemma och händer inte så mycket alls. Jobbar, äter, sover och går på toa typ 🙂

  3. Va mysigt att möta upp en vän och sitta där:) det finns Tyvär alltid dem som vill ha rött i sanning. Det kan bli lite påfrestande med när en person inte kan erkänna sina fel. Ja rättvisa vill väl alla ha men ibland får man oxå ge med sej.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: