Självklart en blandning av livet

Hej

Självklart en blandning av livet det var så jag slutade sist. En blandning av livet som spretar åt alla tänkbara håll och kanter just nu. Men samtidigt är jag både glad och tacksam för allt vad det ger mig. Det finns en lite klurig nöt att knäcka när man äger eller tillhandahåller en livstilsblogg som inte dagligen uppdateras. Vad börjar man? Vad vill jag säga eller spara i dagboken? För en dagbok är precis vad Kamillas Kamera blivit för mig. Mitt egna arkiv där jag sparat livets toppar och dalar genom åren. Dagbok för mig men för de som läser vill inte läsa en dagbok de vill nog läsa livet liksom.

Självklart en blandning av livet 

Efter några dagar då jag verkligen behövt andas och ladda batterierna kom jag tillbaka med råge. I torsdags var jag seg som tusan när jag gav mig iväg bort till gymmet. Min lilla gymplan var att springa i alla fall en halvtimma och sedan köra en genomkörare. Den sprack får jag väl säga för energin kom tillbaka och jag sprang som aldrig förr. Nya grejen måste helt klart vara Run Kamilla Run så Forrest släng dig i väggen. Eller inte riktigt så för jag älskar verkligen den filmen och karaktären.

Hur som haver jag satte rekord igen och sprang utan besvär i 60 minuter. Jag vet att det låter helt galet men så blev det. Det där med att skryta var ju inte min grej och så är det men stolt över mig själv och mina framsteg tänker jag fortsätta vara.

Hallonpaj som segerfika

Hur firar ni era egna framsteg eller framgångar? Med gotte, presenter eller avkoppling? Jag firade mig med hallonpaj. Det fick bli lite man tager vad man haver baka för skafferiet gapade tomt på många saker. Trots att det bara fanns en skvätt vaniljsås blev det helt perfekt fika för min del. Alltså hallonpaj det är galet gott och påminner mig alltid om köket på Linneahemmet där jag jobbade i köket när jag gick på gymnasiet.

Fredag i en rasande fart

Ska jag vara helt ärlig så trodde jag att jag skulle vakna helt slut imorse efter min fartfyllda fredag. Nya naglar, fika och häng med Marcel och Celin, möte och ev möte på Tildas skola, fixa runda, handla, äntligen träffa O som jag varit så nyfiken på och drinkar på stan med Åsa. Det kanske inte låter så mycket men i min utmattade värld är det to much för att beskriva läget.

Naglar naglar naglar

Hur svårt kan det vara att bestämma hur man vill ha dem liksom. Jätte jätte svårt för mig tydligen. När jag åkte till stan hade jag en plan som ändrades på tåget för att bli noll och ingen alls när jag var framme hos Rosa. För det första ville jag ha dem enkla och enormt snälla och det blev de verkligen. Med facit i handen lite väl snälla för mig så jag får väl se om jag går tillbaka tidigare för att göra Kamilla naglar igen.

För er som letar efter en bra nagelterapeut som kan sin grej är noggrann och trevlig kan jag rekommendera Rosas Nails. De har även bra priser vilket uppskattas och bra service. Att bli bjuden på kaffe när man sitter och fixa naglarna är bara en sak som gör att kunderna trivs.

Vetekatten på Götgatan

Vetekatten det gamla anrika bageriet som har sitt ursprung på Kungsgatan har nu även öppnat på Götgatan. De fick mig Marre och Celin som gäster igår. Bullarna var goda dessvärre färgade de rödmålade stolarna av sig på Marres byxor så de fick röda fläckar. Hoppas nu att de går bort om inte betalar Vetekatten nya brallor till honom.

Drinkar på Spesso

Nu börjar detta bli långt så jag får fatta mig kort. Med regnjackan på över gav jag mig återigen påväg in till stan för att dricka drinkar med Åsa. Spesso har jag hört så gott om av flera vänner så där hamnade vi. Stilfull restaurang med takterrass som serverar utvalda måltider och drinkar i stilren, minimalistisk miljö säger de själva om sig vilket jag kan instämma i. Drinkarna var helt okej goda men svårt att slå mina favoställen när det kommer till drinkar. Kvällen blev lyckad och var himla kul. Idag väntar nya äventyr och utmaningar men jag är redo att ta mig an dem.

♥♥♥

 

 

 

 

3 thoughts on “Självklart en blandning av livet

Add yours

  1. En händelserik vecka verkar det som du haft och ja orkar man springa 60 minuter i sträck på gymmet då har man rätt att vara både stolt och skryta lite det tycker i alla fall jag. Gott med fika och det passar bra när det regnar ute också

  2. Jösses vad du hunnit med!

    Jag blir nyfiken på timmen på bandet. Hur långt hann du på den tiden? Bra jobbat oavsett 🙂

    Hur jag belönar mej? Oftast bara med en skrytbild på instagram 😀

  3. Härliga dagar du skriver om med en blandning av allt. Önskar att jag kunde få till sådana inlägg, men då hade det nog landat i jobbat, sovit, ätit , skitit och nåt pass på gymmet. Mer spännande är inte mitt liv just nu 🙂 Goa drinkar är allt något speciellt. Love it 🙂 blir nästan sugen på att sätta mig på tåget och hoppas på en ”Kamillakväll”

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: