Andas livet vila och lev

Hej

Fy sjutton vad jag varit eller är trött idag. Jag har sagt det tusen gånger förut att jag behöver mina timmars sömn. Andas livet vila och lev med de orden i ryggen gick jag från min läkare idag. Det kommer hända många nya spännande saker framöver och jag är så pepp och förväntansfull.

Andas livet vila och lev

Tidigt imorse gav jag mig iväg till stan för att träffa min läkare. Hua hua om jag inte suttit bredvid den snackiga och skrytiga mannen som pratade med en granne tydligen hade jag säkert somnat på tunnelbanan. Så tur i oturen eller något sådant. Men satan i gatan vad jag kräks på skryt och skräniga människor. När han dessutom hade helt fel om läroplaner och sociokulturell inlärningsteori var det när att jag öppnade munnen och lärde honom ett och annat. Men jag höll truten i sedvanlig ordning.

Den obligatoriska hissbilden fick jag också till. Vad är det med selfie bilder i hissar egentligen?

Lata dagar i solen

Hemma igen blev det lata sig eller mig då ute på balkongen. Vilka härliga timmar jag hade ute i soffan med mina fin fina gamla träskor. Förr gick jag ofta runt i dem i huset nu blir det mestadels ute på balkongen eller till soprummet. Synd om dessa fina som används så sällan.

Vi mötte en ekorre på kvällsrundan

Jag fick med mig Tilda på kvällen runda. Det var en trevlig stund att bara gå runt runt och prata om livet. Hux flux smet en ekorre ut ur en trädgård och skuttade framför oss på vägen. Tänker att visst skulle man nog kanske kunna ha en ekorre tam likväl som man har kaniner. Visst skulle det behövas tämjas men så är det ju lite med alla tamdjur.

Nu tänker jag inte försöka skaffa en ekorre utan detta var bara en tanke som kom. Säga vad man säga vill men denna lilla goding var allt bra söt.

2 thoughts on “Andas livet vila och lev

Add yours

  1. Ibland har man verkligen bara lust att lägga sig i andra, okända, människors samtal. Hur kan man liksom leva och ha fel i så många saker. Men knappast skulle de lyssna om man korrigerade dem så är slöseri på energi

Kommentera

Up ↑

%d