Hallwylska och Seinabo Sey

Hej

Vilken fantastisk lördagskväll jag hade. Såg inte den komma när jag hela veckan känt mig låg och nästan deppig över allt och alla typ. Hallwylska och Seinabo Sey på Kulturfestivalen var en himla bra kombo. Jag måste billigt erkänna att jag varit eller är för dålig på att faktiskt ta vara på allt fantastiska som Stockholm bjuder på under Kulturfestivalen. Men jag får väl säga att jag ska bättra mig ordentligt till nästa år.

Hallwylska och Seinabo Sey

Speglar är riktigt roligt att fota i eller genom. Det har jag tyckt länge och när jag läste en kurs inom eller till bildjournalist valde jag gren speglar till mitt slutprojekt, Lekte med kameran i just en spegel igår innan det blev stan för min del. Jag vet inte varför jag så ofta väljer eller tycker att svart vitt blir vackrast i speglar. Vad tänker ni?

Hallwylska Garden

Missa inte Hallwylska palatset med sin vackra innergård om ni besöker Stockholm. Miljön är magiskt vacker måste jag säga. Om ni skulle ha en extra stund över tycker jag ni ska boka in er på en guidad visning på Hallwylska museet som håller till i byggnaden kring innegården. Maten och barfolkets kunskaper hör inte till de bästa men det känns nästan som man köper det bara för att man är i den vackra miljön.

Seinabo Sey på Gustav Adolfs Torg

Jag är en ny lyssnare på Seinabo. Första gången jag verkligen tog mig an henne var när hon var gäst hos Benjamins. Sedan pratade en kollega om att hon skulle på Seinabo som igår på festivalen och spelade upp några glimtar från hennes låtar. Där fick hon mig skulle man kunna säga för hela vägen hem lyssnade jag på Seinabo.

Igår kväll gick vi vidare och kikade eller lyssnade på hennes spelning. Magiskt det finns inte några andra ord för spelningen. Kvällen var ljummen. Människorna var glada och slottet lyste upp på ena kortsidan och ramade in allt i något fint.

 

 

4 thoughts on “Hallwylska och Seinabo Sey

Add yours

  1. Vilken dag du fick. själv har jag tillbringat hela helgen på jobbet. Inte många minuter jag varit hemma den här helgen kan jag säga. Ledig nästa, men fullspäckad den med. Den lokalen du visade var ju hur fin som helst. Helt klart gör det en hel del.

  2. Vissa foton blir helt enkelt snyggast som svartvita.
    Minns inte gården, men var på Hallwyllska för mååånga år sedan. Kul upplevelse då jag inte hade en aning om vad det var innan.

  3. Svartvita bilder blir så bra på vissa porträtt bilder. Vad härligt att du fick en bra kväll trots veckan hade vart som den var, härlig färg bild på andra bilden 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: