Torsdagstriss – Vänskap

Copyright 2023. All rights reserved.

Hej

Idag är det återigen dags för Popprinsessans fotoutmaning. Torsdagstriss – Vänskap. Det skulle kunna vara ett enkelt uppdrag men visade sig svårare än vad jag trodde. Länge och väl letade jag efter att möta djur som umgicks i det spontana. Jag hittade skator som badade i vattenpölar vilka försvann när kameran åkte fram. Lika väl möttes jag igår av ett gäng småfåglar som pickade i gräset tillsammans. Men de blev såklart rädda när jag höjde armen för att ta en bild.

Torsdagstriss – Vänskap

Jag kanske krånglar till utmaningen lite extra också då jag inte vill använda mig av gamla bilder utan att de ska vara nya för utmaningen. Ska jag utmanas så ska det vara på riktigt så att säga tycker jag.

Vänskap eller kärlek

Vänskap eller kärlek eller både ock. En sak är så säker att vänskap utan kärlek fungerar men det gör fasiken inte kärlek utan vänskap. Dessa ljuvliga människor gick jag och pratade med igår efter trädgårdsjobbet. De berättade att de hade en kolonilott vilket jag förstod när jag genade genom dem på vägen. Mannen var så klok när jag berättade om mitt trädgårdsintresse och foto utmaningen. Den kärleksrelation som inte innehåller någon ömsesidig vänskap är inte frisk eller är egentligen ingenting förutom en maktrelation.

Vänskap eller gemenskap

Vänskap är gemenskap antingen genom lika intressen eller att man tycker om att umgås med varandra. Här är nog mer gemenskap eller vänskap för visst känner de varandra nu efter en tid tillsammans på trädgårdsjobbet.

Vänskap eller uppskattning

Att visa uppskattning är en viktig del i både kärlek och vänskap. Efter gymmet idag plockade jag med en blomma hem till dottern bara för att hon är bäst. Plus att jag vet att hon verkligen tycker om att ha friska blommor i vaser på sitt rum. Love you nu, då och för alltid älskade lilla unge.

 

 

4 thoughts on “Torsdagstriss – Vänskap

Add yours

  1. Så fin tolkning!

    Jag har en kompis som kallar din fru för sin bästis. Idag köpte han likadana nyckelringar till dem, stora rosa med ordet bästis skrivet över dem. Så himla gulligt. Vänskap som blivit kärlek och bästa vänskapen 🙂

  2. Vilken underbar tolkning av utmaningen! Jag blir alltid så varm inombords när jag ser äldre par som håller varandra i handen.

  3. Kul att du är med! Första bilden påminner mig om ett äldre par som nog bor i mitt närområde för jag stöter på dem då och då. Och de håller alltid hand! Såå fint! Själv minns jag när jag var liten att jag tyckte att det var döpinsamt när mina föräldrar höll hand eller – gud förbjude – pussades offentligt. Själv gör jag nu båda sakerna med min man 😀

Kommentera

Up ↑

%d