Varken duger eller räcker för mig längre

Halloj

Vilken konstig dag det varit idag. En sak som är säker är att jag inte fixar dagen om jag inte får mina timmars sömn. Fyra och en halv timmars sömn varken duger eller räcker för mig längre. Fy på mig som sov nästan hela damernas match mot Spanien. Eller jag såg det som behövdes ses alla tre målen. Så trist att det blev förlust men jag tror helt klart på brons för våra grymma tjejer.

Varken duger eller räcker för mig längre

Fyra och en halv timmars sömn jag får väl skylla mig själv. Visst är det väl så men vad gör man inte för sina juveler. Jag gick i natt till centrum och mötte Tilda som kom från stan. Det var så tyst varmt och fridfullt. En hare hoppade fram mitt framför mig och skrämde mig då den stannade till innan den hoppade vidare.

Upp med tuppen

Imorse var jag uppe med tuppen och hjälpte Wille att köra ena hans bil när en av hans skulle på service. Rörigt att hänga med men en skulle på service och han behövde den andra till och från jobbet. Sedan var vi och hämtade på verkstaden och lämnade en av bilarna i hans garage. Bra för mig som behöver köra mycket mera bil än vad jag gör idag sedan jag sålde min lilla röda sak.

Vad tror ni blir det några röda tomater 

Jag minns inte och så har jag självklart slarvat bort fröpåsen. Vet att de ska vara någon form av tigerella tomater. Men frågan är om de kommer bli röda när de är så galet gröna och stora redan nu.

Halva degen uppäten

När jag väl vaknade till efter matchen satte mitt chokladbegär in. Jag lovar att jag försökte kämpa emot men när jag var hemma igen efter bilturerna på eftermiddagen blev det bak. Chokladsnittar blev det men när de väl var klara var jag mätt på mina små degklumpar med chokladdeg.

♥♥♥

 

4 thoughts on “Varken duger eller räcker för mig längre

Add yours

  1. Omväxlande, skulle jag väl kalla din dag. Surt att sömnen blev lite kort. Jag känner igen det där med att inte fungera alls då. Sov gott inatt!

  2. klarar mig inte heller på så lite sömn. Egentligen borde jag sova, men kan inte. Hela morgondagen kommer vara förstörd. Surt med tjejerna men tror som du på en bronsplats.

  3. Jag blir helt tvärtom. Sovit väldigt lite och ryckigt i nästan 10 års tid. Så när jag för en gångs skull sover en hel natt med 8 timmar utan uppvak blir jag helt groggy följande dag.

  4. Fy, skulle inte klara mig på så få timmars sömn. Skulle bli en zombie. Behöver minst 7 timmar för att funka som jag ska.

Kommentera

Up ↑

%d