Mys och fys

Hej

Mys och fys det är så jag sammanfattar min söndagskväll och idag eller min måndag. De sommarkvällar som fortfarande är varma måste man helt klart ta vara på. Så igår blev det mys med vin på balkongen långt in på småtimmarna. Jag bara älskar min lilla pärla till balkong. Inte den största inte den vackraste men den allra bästa i mina ögon.

Mys och fys

Jag är fortfarande lite känna efter isch om det nu finns något som kan heta så. Flera gånger om sedan huvudvärksattacken känner jag efter om det som känns är huvudvärk som är på ingång. Det låter helt galet jag vet men sant. Nu på kvällen känner jag något och är nästan på helspänn. Vet att jag måste släppa denna tanke eller känsla men det var så obehagligt i lördags. Därför har jag hållit mig sysselsatt för att inte hinna känna efter.

Jag var stark idag

Idag var det dags för gymmet igen. Planen var att springa och köra ett pass mage och armar efter men så blev det inte. För ni vet ibland får man tänka om när de maskiner man tänkt köra är upptagna just precis när du vill använda dem.

Så för mig blev det först 2 km i roddmaskinen som uppvärmning innan jag kunde springa 4 km i bra tempo idag. Det var en riktigt svettig Kamilla som gick hemåt genom centrum idag. Trots att jag nu varit en joggare i lite mera än 2 veckor blir jag lika överraskad över vilka krafter och resurser som finns i mig. Jag hänger liksom inte riktigt med i allt det nya som är och blivit med mig.

2 thoughts on “Mys och fys

Add yours

  1. Måste oxå ta tag o gymmet. Men tycker det är så tråkigt. Men kul för dej som börjat 🙂 härligt med balkong. Oavsett hur det ser ut så är de ju viktigaste att du tkr om det. Jag har med en balkong men folk röker på sina balkonger så blir lätt att man inte sitter där.

  2. Härlig söndag du fick. Så fint väder igår, men oj vad jag saknar en balkong. Har varit dålig på att besöka gymmet, men på onsdag är det dags igen.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: