Huvudvärk de luxe ställde om allt

Hej

Denna helgen kommer inte gå till historien som min bästa eller mest händelserika. Mysigaste kanske men nej vad den inte blev som tanken var. Igår vaknade jag med en svag huvudvärk som var hemsk under derbymatchen. Huvudvärk de luxe ställde om allt. Jag somnade till en stund på soffan och vakande till av att telefonen ringde med en skallevärk som dunkade i huvudet. Vilken gjorde att allt fick ändras om till något helt annat.

Huvudvärk de luxe ställde om allt

Tror att jag fick prova på alla möjliga slippa huvudvärksmetoder men inget hjälpte. När jag väl somnade till var jag helt slut. Jag vaknade till flera gånger i natt och var rädd för om värsta smärtan skulle vara kvar. Imorse var värken bara svag och jag mådde super illa fortfarande. Som tur var försvann värken och söndagen blev mysig och bra men stillsam.

Alltså var var detta för något kan man ju fråga sig. Drev jag ut demoner eller vad fasiken var detta för något? Aldrig har jag varit med om något liknade förut. Eller har det bara varit lite för mycket på sista tiden.

Promenader både här och där

Några rundor i slowmotion har det blivit bara för att få andas frisk luft och röra på mig. Både gofika, lunch och tupplur framför seriemaraton och ny runda i andra kvarter. Lite där landade min helg känns det som. Men men det blir inte alltid som man tänkt sig – tur i oturen kanske jag kan säga för livet är ganska bra trots allt.

Fixade även om blompressen eller blompress-ramen som hänger i hallen med nya blommor. Vilket jag tänkt göra ett tag nu men det har känts allt annat än mysigt att hänga eller ens vara ute på balkongen.

Tilda har jobbat klart

I fredags hade Tilda jobbat klart på äldreboendet hon jobbat på i sommar. Hon var glad och nöjd och tyckte om att vara på Fruängsgården. Pensionärerna var gulliga och snälla, handledaren var toppen och läget att ha enbart 7 minuter till jobbet kunde inte vara mer perfekt. Bra jobbat älskade unge. Njut nu av dina sista lediga dagar innan skolan börjar snart igen den 22:a. Denna glada tjejen mötte mig när jag var ute och kastade sopporna då hon kom hem från sommarjobbets sista dag.

 

 

7 thoughts on “Huvudvärk de luxe ställde om allt

Add yours

  1. Usch och fy för att må så! Men intressant hur kroppen kan bete sig.
    Härligt att din dotter har lite ledigt innan skolan börjar. Vi kommer hem från USA på måndag & sonen börjar på tisdag. Full fart!

  2. Huvudvärken kan man allt vara utan eller hur? Var det första riktiga jobbet för henne i år? Det är stort. Ja nu börjar många komma tillbaka. Vi har några som kommer nästa vecka också sen är vi fulltaliga förutom jag som går om tre veckor igen.

  3. De grymt huvudvärks attackerna är fruktansvärda att få. Hade själv en i lördags som jag mirakulöst tog mig ur. Men väl där och då när det känns som någon stramar åt ett band runt huvudet får jag lätt panik.
    Må gott!
    Kram Kajsa

  4. Men fy så hemskt att få sån stark huvudvärk som inte ger med sig. Det har hänt mig också nån gång, och jag tyckte det var riktigt läskigt. Hoppas att du känner dig helt återställd nu.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: