Torsdagstriss  – prickar

Copyright 2023. All rights reserved.

Hej

Igår var det Torsdagstriss  – prickar hos Popprinsessan igen. Denna veckan har jag verkligen varit på tårna och letat motiv om man säger så. Och igår kväll landade jag då i dessa bilder. När det kommer till prickar kan det vara en definitionsfråga men här har ni min tolkning.

Torsdagstriss  – prickar

Första bilden är från gatan i ett mellanrum mellan alla ekipage under Pridetåget förra helgen. Gatan blev prickig av röda små hjärtan som landade efter att skjutits ut från en fyrverkeripjäs. Prickigt är kanske fråga men visst fasiken är det prickigt med lika kommande motiv bredvid varandra.

Definition av prickigt

Letar du efter betydelsen eller definitionen av ordet prickig på svenska? Detta är vad det betyder.

Prickig  enligt Din ordbok – Som åtminstone approximativt består av många fyllda cirklar och där avståndet mellan cirklarna oftast är nollskiljt ett vanligt mönster.

Ajdå ska det vara så funkar inte min definition alls. Men skulle man titta på möjliga synonymer till prickig så förekommer spräcklig och fläckig och då skulle denna bilden kunna sägas vara prickig eller fläckig av alla lika hjärtan.

Prickigt paraplyfodral

En dag på väg till gymmet mötes jag av detta ensamma säkerligen borttappade fodral till ett paraply. En ganska onödig produkt skulle jag kunna tycka för vem har egentligen kvar fodralet till paraplyet? Inte jag i alla fall som var paraply nörd ett slag och har fyra superfina paraplyer från Lisbeth Dahl som nog är en av de största inom den branschen.

Krukan inne på Things

Jag har sagt det förut så sent som i förra inlägget att Things inredningsbutik faller mig i smaken. Igår såg jag en helt ljuvlig blomkruka likt en jordgubbe tror jag det ska föreställa med en Dr Westerlund pelagon i. Vilken härligt gå bort blomkruka med en fin väst i.

Dags att snart heja på Sverige i fotbolls VM. 

Heja heja Sverige

 

 

 

6 thoughts on “Torsdagstriss  – prickar

Add yours

  1. Jag hade så svårt att få till ,on fototriss den här gången, så är inte alls nöjd. Såg du matchen? Jobbade, men hann hem till slutet i alla fall. Så spännande, och nu är vidare

  2. Vilka härligt prickiga bilder! Använder inte heller fodralet till paraplyn, de blir bara liggande i en låda hemma.

  3. Vilka härliga prickiga bilder! Har faktiskt ett prickigt paraply! Hade tänkt ta en bild på det, men är ju bortrest så det fick bli andra prickar 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: