Every image tells a story

Copyright 2023. All rights reserved.

Hej

Full fart framåt det var min melodi idag tills jag kroknade på sängen. Every image tells a story. Så sant så sant alla bilder bär på sin historia. Vare sig de är fotograferade eller skapade på annat sätt. Nagel skulle lagas då jag igår slog av en. Den händer inte särskilt ofta kan jag säga. Men jag får väl säga peppar peppar nu bara för det. Därefter har dagen rullat på i en rasande fart.

Every image tells a story

När nageln var lagad åkte jag vidare in till stan och returnerade en tröja. Därefter mötte jag upp en kompis och tog en kaffe och var smakråd på skor. Tror att jag skötte mig bra för skorna jag hittade köptes. Själv hittade jag både stövlar, boots och klackskor som jag skulle köpt med en gång om spargrisen tillåtit. Alltså dessa gröna sandaler var kanon snygga och så även dessa vita gummistövlar men dessvärre såg vi att de kommer inte vara fina alls. Bara detta paret hade röda fläckar på baksidan som inte gick pilla bort. Med det sagt 6000kr för dessa godingar som bara skulle vara fina för promenad i torrt väder blir no no för min del.

Jag var nära att åka dit jag också och köpa the på NK kaffe och tehandel. Det om något är en höstgrej för mig att bunkra upp med nya härliga tesorter från dem. Men att köpa te redan idag trots bajs väder där gick min gräns. För i mitten av september är min tidigaste deadline för att bunkra ljus och te. Men jag kan lova att det var hur mycket folk som helst i köerna hos dem. Minst lika lång som vid juletider då de verkar ha rusning i försäljningen.

Things är en butik i min smak

Nu höll jag på att säga att Things är en upcoming på min favobutik lista men det är inte sant för de måste redan vara där. De är en så stor inspirationskälla för mig och varit länge. Idag gick jag ut från butiken med en ny idé och en ny kökshandduk för 20kr på rean.

I did it again

Ups i did it again. Sprang i 45 minuter alltså. Jag vet att jag tjatar men det är nästan så det inte går in i min skalle att jag faktiskt klarar att springa så länge. Tuppen jag är så galet stolt över mig själv. Stoltare än tuppen det är jag det. Malgroda om ni föredrar det ordet och vet ni vad jag tar den faktiskt för jag är mallig. Så mallig till och med att jag glömde mina vanliga skor och fick gå tillbaka till gymmet och hämta dem.

Men du

Kommer du ihåg?

Gatorna och mörkret

Vi gick upp och ner och log

Det var regn och snö över hela stan

Men vi gick inte tillbaka

Vi gick den väg man måste gå


Den stora blå

Staffan Hellstrand

 

 

 

4 thoughts on “Every image tells a story

Add yours

 1. Klart du ska vara stolt! Det är ju skithäftigt att orka springa 🙂

  Å nog känns det som att hösten är här. 15 grader och regn, suck!

 2. Det är så bra gjort. Klarar jag ett par minuter typ 5 är jag överlycklig. Fortsätt så 🙂 Ja pengarna sätter stopp för så mycket tyvärr-

  1. Skor…jag älskar skor. Fast ibland får man hålla hårt i plånboken, blunda och gå där ifrån. Det är tufft!
   Bra jobbat i joggingspåret! Som jag önskar att jag vågar mig på det igen. Slutade efter diskbråck i nacken. Vågade mig till gymmet på min lunch i onsdags. Dock bara 30 minuter crosstrainer och styrketräning. Hoppas på ett liknande lunchpaus idag. Börjar mjukt efter 4 veckors uppehåll.
   Kram Kajsa

 3. Grymt jobbat med löpningen!
  Tycker också att det känns helt galet att det redan börjar pratas om höst och vinter. Här i USA skyltas det fullt med Halloweenprylar. Och förra året var vi i London på höstlovet och dagen efter Halloween var de prylarna borta och julsakerna framme. Galet!!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: