Ibland går liksom det mesta bara fel

Halloj

Ibland går liksom det mesta bara fel så var det nästan hela dagen. Min bästa stund var helt klart i blåbärsskogen. Hur många fel och tokigheter kan det bli på en dag innan jag inser att jag borde dragit täcket över huvudet för länge sedan.

Ibland går liksom det mesta bara fel

Jag skulle vara snäll och växla tillbaka Marcels euro när jag skulle in till stan idag. Det gick ju sådär kan jag säga. Jag som var sist på bollen med apple pay använder nu bara det. Jag  har nästan aldrig varken leg eller bankkortet med mig längre. – Har du leg? Nej det hade jag såklart inte då jag tog mitt sl- kort bakom skalet i mobilen och gav mig iväg. Suck tänkte jag och hoppade av kaffestunden med en kompis som jag skulle behövt väntat in en stund och tog första tunnelbana hem igen.

Hämta leg och gav mig iväg mot Skäris i stället där de skulle ha en Forex. Visst kunde de växla pengarna men självklart fick jag snällt gå med kontanterna till insättningsautomaten och sätta in sedlarna själv. Nästan höjden av lathet när jag vet att de sätter in på kontot om man så önskar men inte i Skärholmen inte.

Storm ute i förmiddag

Ända fram till sent på eftermiddagen har det blåst nästan storm här i stora staden.Svinkallt har det dessutom varit.Tror att vi är rätt många nu som verkligen tråkar ur på detta oktober väder som vi har. Väder guden Tor gör om och gör rätt för om du missat så är det början av augusti vilken är en sommarmånad.

Nageln gick av och köttfärsen var dålig

Eländet bara fortsatte på bussen hem från Skäris satte sig värsta svettiga mannen bredvid mig. Varför just bredvid mig när det fanns flera lediga dubbelplatser lediga? En sak som jag bara inte klarar av är svettlukt. Jag får kvällningar och spyan sitter längst upp i halsen. När jag äntligen kunde kliva av i mitt centrum skulle han också av så klart. Då lyfte han på armen ännu mera när han klev av nästan som han retades för man märkte att jag höll på att kräkas.

Ut från bussen flög jag och spottade som en galning och hade säkert spytt om inte hela hållplatsen varit full av människor. Väl hemma tyckte jag när biffarna skulle tillagas till middag att nötfärsen som jag köpte tidigare idag luktade gammalt. Återigen kikade jag på datumet och då ska ni veta att jag aldrig skulle köpa kött eller kyckling med kortare hållbarhet än 6 dagar. Mycket riktigt stod det datum som jag köpte färsen efter eller vad man säger på förpackningen. Men tyvärr åkte färsen i sopptunnan för den luktade allt annat än friskt.

Blåbärsskogen får min B som i bäst

Efter alla tokigheter var jag bara tvungen att gå ut och gå. Så med en liten påse i fickan gick jag till lilla skogen här hemma. Plocka blåbär är en sak som jag bara måste göra varje sommar även om jag bara får några stycken. Det blev nästan två kaffekoppar så en liten blåbärspaj borde det gå få till av dem. Imorgon blir det paj bak på eftermiddagen när jag kommer hem från stan och fikastunden.

Sov Gott

♥♥♥

5 thoughts on “Ibland går liksom det mesta bara fel

Add yours

  1. Ja börjar det så fortsätter det så. I tisdags då jag jobbade hade min kollega något liknande. Både hon och jag blir inbeordrade. Hon får punktering, måste köpa extra mat då hon inte kom hem som planerat, och sen tappar hon allt på golvet.

  2. Men vad jobbigt med en sådan dag vädret är kasst är hem har varit i en hel vecka hoppas att du får en fin dag i dag

  3. Ja storm är ju inte så värst trevligt så det håller jag med om men oktober väder gillar jag när löv faller och med tända ljus.

    Hur fick du upp videon där? Kul 🙂

Kommentera

Up ↑

%d