Helt klart gymmet

Hej

Idag började vardagen lite för mig också känns det som. Fast jag inte börjar på trädgården förrän nästa vecka. Hela dagen har gått i ett och jag har bott med telefonen och datorn i knäet hela dagen. Så känns det i alla fall. Dagens bästa är helt klart gymmet. Alltså det är nästan så jag inte riktigt tror på mig själv när jag springer 40 min på löpbandet idag plus kör mitt vanliga pass. Jag överraskar eller förvånar mig själv varje gång på gymmet nu känns det som.

Helt klart gymmet

Eller nästan som jag inte tror på att det faktiskt är jag som har den konditionen och styrkan nu. Som barn och ungvuxen var jag alltid aktiv och i farten med både det ena och andra. Sedan hände det något och jag slutade vara den personen. Men nu är det jag igen som har massor med kraft och energi på alla plan.

Duschade mig själv

Jag var så galet svettig när jag klev ut från gymmet och utomhus var det bara klibbigt kvavt och tung luft. Så jag tog vattenflaskan och hällde den över ansiktet vilket innebar att hela jag blev genomblöt. Ajdå tänkte inte på att jag skulle in på Coop på vägen hem. Nog för att jag var svettig med helt blöt på linnet var jag inte innan min dusch. Well well jag såg nog bara ännu starkare ut när jag såg helt genom svettig ut.

Bra Bajs Bäst

BBB som jag fick lära mig på en stress rehab för många år sedan kör jag fortfarande på varje kväll eller nästan varje om jag ska vara helt ärlig. Grejen med den är att man bara får säga något utan att göra en förklaring varför. Inga utlägg om varför man väljer eller tycker tänker känner så. Denna har jag tyckt varit så skön att göra innan jag stänger mina blå. Viktigt är också att ta dem i denna ordning för ingen ska somna med något bajs som sista tanken.

Bra – Telefonmötena vilka var hela tre stycken

Bajs – Vädret alla dagar i veckan

Bäst– Gymmet helt klart

 

6 thoughts on “Helt klart gymmet

Add yours

 1. Bra – fick mycket gjort idag
  Bajs – vädret
  Bäst – fick till ett bra träningspass

  Detta ska jag nog också försöka göra varje dag.

  1. Vad härligt med gymmet 😀 och att springa 40 min är så bra bra grej din pyckolog har lärt dej nått jag absolut kommer att testa i kväll

 2. Härligt att du känner dig så stark!

  Bra: kul dag för familjen på nöjesfält idag
  Bajs: min nacke/skulderblad
  Bäst: att vi har förmånen att tillbringa semester hos våra vänner i USA

 3. Den var faktiskt riktigt bra 🙂 Ska nog sno idén. Bra att få reflektera lite över dagen. Träning är verkligen grejen oavsett vad man gör på gymmet. Bara man är fysisk 40 minuter löpning är verkligen grymt. Min Pt pratar om 6 timmars loppet som går i Skövde. Man tar sig runt en bana i 6 timmar i sin egna takt. Bl.a har dom ett äldreboende bredvid som brukar vara med. Då det är matdags går dom hem och äter och sen är det dags igen. Den är jag väldigt sugen på måste jag säga.

 4. Härligt att du tog dig till gymmet i veckan och körde ett pass. Det är skönt med lite svalkande vatten när man är svettig, Även om det inte är jättekul med blöta kläder 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: