Torsdagstriss – sommar

Hej

Jag är nästan nyss hemkommen från Arlanda där jag lämnade av William. Det märks att folk börjar komma tillbaka från sina ledigheter på trafiken. tur för mig att det bara regnade stundtals på vägen upp till Arlanda för köra i ösregn är inte alls kul. Torsdagstriss – sommar hos Popprinsessan igen. Nu har jag lärt mig att det inte behöver vara dagsfärska bilder. Utan de som man tycker passar och är ens egna.

Torsdagstriss – sommar

Sommaren känns ganska långt borta tyvärr får jag väl säga. För bilderna som jag valt på sommar är verkligen sommar för mig och nu senaste tiden har vi haft nästan höst. Men men jag är inte den som är den utan tror på allvar att sommaren kommer tillbaka med råge till skolorna börjar igen.

Jordgubbar

Är det något som jag förknippar med sommar så är det jordgubbar. Gärna att bara köpa en liter som jag går runt med och mumsar eller sätter mig någonstans. Jordgubbar till frukost det är sommar på högsta nivå.

Uteserveringar med goda vänner

Hänga i solen på uteserveringar och ljumma sommarkvällar är ren och skär lycka för mig. Jag har haft flera sådana kvällar och dagar i men så kom regnet och den känslan försvann lite. Men snart så blir det igen ….

Glass i stora lass

Äta glass och då menar jag äkta fin glass. Det är grejer det lite som lyx i vardagen. En sak som jag lärt mig i sommar då jag och Wille är glasstestare är att det är skillnad på bra och mindre bra gelato. Men att äta glass en regnig blöt dag är inte alls samma sak som när det är sommar på riktigt.

Gräddnos är en av topp tre för oss båda och kan säkerligen kamma hem vår guldmedalj i gelato Stockholm 2023.

 

 

5 thoughts on “Torsdagstriss – sommar

Add yours

  1. Härliga sommarbilder och allt är verkligen sommar tycker jag. Fick också leta i arkivet den här gången, men ska ut och leta bilder för nästa vecka. Den blir svårare

  2. Jordgubbar är verkligen som man vill ha på sommaren. Min far köper alltid det när man är hemma. Och med grädde el glass till 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: