William har fyllt 24

Hej

Idag är ingen vanlig dag för vi är inne i födelsedagsveckan då båda killarna fyller år.  William har fyllt 24. 1:a Marcel och 3:e William. Hur kunde de komma så nära kan man ju fråga sig. Andra sonen bestämde sig nämligen för att komma långt efter det berömda BF – datumet. Tur i alla fall att de fick varsin födelsedag.

William har fyllt 24

24 år innebär också att jag varit mamma i hela 24 år. Det är inte illa pinkat om man nu kan säga så. Jag är lyckligt lottad jag som fick bli mamma till tre helt fantastiska barn som nu är vuxna. Eller Tilda har 1 år kvar innan hon blir 18 och gör som hon vill.Jag är så enormt stolt över dem alla tre.

William är en av de snällaste och mest omtänksamma jag vet. Han ställer alltid upp och månar om sina nära och kära. Jag skulle kunna skriva en hel uppsats eller roman om honom men jag sparar den känner jag. Hur som helst grattis igen älskade unge Puffen.

Vet ni föreresten att William heter Puffen i tredje namn. När han bodde i magen kallades han så och det fanns liksom med så vi döpte honom till Carl William Puffen. När jag kikade för något år sedan var det fortfarande bara min Wille och en kille till som hette så. Wille vill så gärna ha en registeringsplåt med Puffen.

Lunch på Brödernas och kalasfirande

Wille och jag var på Brödernas idag och lunchade. Jag köpte på hallumiburgare som jag nästan alltid gör. Medan vi satt och kikade ut på vattnet fullständigt öste regnet ner. Tur att vi fick parkering så nära som vi fick.

På kvällen när ligan var samlad blev det middag, tårta och paketöppning. Sedan fastnade vi framför serien som jag drog in Wille i tidigare idag. Innan vi dör heter den och går på SVT och är riktigt spännande.

 

8 thoughts on “William har fyllt 24

Add yours

 1. Tycker att det känns knasigare & knasigare att barnen blir äldre & äldre. Jag känner inte att jag hinner med!

 2. Visst är det en konstig känsla? Min äldsta är 38… Vad hände?? Då hon fyllde 37 så säger hon att hon snart är 40, men jag bara 55… Då låter det konstigt, men var myndig då jag fick henne 🙂

  1. Grattis till er båda- 24 åringen och till dig som 24 år som mamma. Själv firade jag 30 år som mamma i våras- galet!!!!
   Puffen var ju lite roligt…dottern hade fått heta Bulan om vi gjort detsamma…eller Trollet som jag kallar henne.
   Kram Kajsa

 3. Huuuur kan barnen vara så gamla när vi mammor inte blir äldre? För visst känns det väl så? Som att barnen på nåt sätt blir mer och mer jämngamla med en själv 🙂

 4. Va fint av dej att skriva så mkt fint om dina barn. Och fint att Wille bryr sej så mkt om sin nära och kära. Det är viktigt med bra uppfostran. Grattis till han 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: