Kryss i taket jag joggade

Hej

Det kanske kan bli en joggare av mig framöver. Vet vet för kryss i taket jag joggade utomhus idag. Jag tänkte att kunde jag jogga på gymmet borde jag väl minsann lika väl kunna springa ute. Sagt och gjort på med skorna och lurarna i öronen.

Kryss i taket jag joggade

På med bästa träningsmusiken och skorna fick det bli. Tänkte att om jag ställde timern på x antal minuter lika som jag sprang på gymmet. Springturen gick bra och jag sprang lika långt som jag gjorde på gymmet. När timern plingade kände jag bara fullständig lycka. Yes jag gjorde det.

Tack för vattnet

Springa med vattenflaska funkar väl inte eller. Alltså hur gör man med dricka när man springer och inte är proffs med midjebälte som även cyklisterna har ibland. Brukar ni springa med en flaska i handen? Den kändes inte varken smart eller praktisk. Jag märker att jag behöver bli lite mer erfaren i joggare världen. Sakta men säkert vad vet jag. Erkänner i alla fall att jag är nybörjare.

Som tur var fick jag ett glas vatten på Herrängen. Härligt med ställen man alltid kan lita på.

Följa nya stigar är spännande

Vissa stigar är värda att fortsätta gå samtidigt som jag tror att vi alltid behöver våga gå på nya. Det är lätt att fortsätta samma vägar som man alltid har gått då de känns välkända och inger en trygghet bara därför. Men om man vill ha en förändring och känner i hela kroppen att det är tid för nya stigar att trampa upp. Då är det nödvändigt att vara modig och ställa in sin kompass på det okända. Det som kommer vägleda en på olika sätt för att komma vidare, för att kunna ta action i en annan riktning.

 

 

 

5 thoughts on “Kryss i taket jag joggade

Add yours

  1. wow, grymt bra jobbat. Joggare kommer jag aldrig bli. Har försökt i så många år, men jag ger upp nu tror jag. Båda mina tränare har försökt, men dom har inte gett upp hoppet ännu, så kanske,

  2. Att ta andra vägar än man brukar på sina promenader är bra eftersom man får andra perspektiv. Så bra att ge sig ut och springa, sj är jag promenadtypen eftersom springa kräver motvition och uthållighet som jag inte har..men bra gjort av dig i alla fall..

  3. Så grym du är!
    Under 3 km tycker jag inte att jag behöver dricka under tiden, men är det längre har jag en liten flaska som ryms enkelt i handen. Typ 2 dl. Det brukar räcka att ha på vägen.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: