Det regnar och regnar

Hej

Vi hann precis undan regnet igår när vi var ute på en lång promenad. Det regnar och regnar och regna ska det fortsätta göra. Jippi ja visst är regn kul men inte som det är nu. Bu säger jag bara. Var det inte många experter som sa att denna sommaren skulle slå värmerekord dubbelt upp? Vilken skola gick de i kan man ju fråga sig.

Det regnar och regnar

Hade tänkt gett mig ut och handlat lite på kvällen igår men fasiken alltså jag bangade det. Jag är skiträdd för åskan. Alltså när jag gick ut på balkongen för att fota lite regniga Stockholm så kom värsta knallen. Så höll det på jag gick ut och in med öronen stora som tefat för att höra när jag skulle hoppa in i vardagsrummet istället.

Rädslan för åska sitter nog i sedan barnsben då det var skitläskigt hos min morfar när det åskade och regnade. Telefonen hoppade ner på golvet och det blixtrade i eluttagen. Han bodde mitt ute på landet som sista hus på ledningen. Hur som haver jag ogillar åska rätt så mycket.

Bara regn hos mig

Visst kan även regn och droppar vara vackert om man bara väljer att använda just de glasögonen. Jag gjorde allt mitt bästa för att se vädret ur sin bästa synvinkel.

Sista juli redan

Juli var en snabb månad tycker jag. Jag hann inte med som jag önskat att jag gjort. Dags att sammanfatta juli ikväll då. Imorgon börjar augusti och ena sonen fyller år och två dagar efter honom andra sonen. Vilken jäkla tur att jag inte pluppade ut dem på samma dag. Vet ni vad nu blir det mycket svammel om ingenting så vi hörs vidare. Ha en toppen start på nya veckan.

 

 

3 thoughts on “Det regnar och regnar

Add yours

  1. Jag tycker det är mysigt med regn och åska, i alla fall om man kan vara inomhus. Vackra bilder du fångade, och alla väder har sin tjusning

  2. börjar också vara trött på regnet, här har det hållit på i snart två veckor och motivationen att slänga ut barnen på gården har verkligen sjunkit till noll

  3. jag gillar inte heller att vara utomhus när det åskar, drygt när det blir för mycket regn i längre perioder, vi har ju lyckats resa runt regnet under förra veckan och hamnat i solen. Idag hade vi dock tänkt besöka stockholm eftersom det var evigheter sedan sist, men har skjutit upp det igen tills vidare..åker man till Stockholm så ska det vara sol annars är det bara drygt

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: