Sommar för en dag

Hej

Tänka sig att vi fick sommar för en dag i Sverige igen i alla fall. Bättre än inga alls såklart men snälla sommaren kom tillbaka på allvar efter nästa regnsväng som tydligen är på ingång. Jag har med avsikt valt att ha en lugn lördag hemma. Förutom en sväng på ärenden med Wille och en promenad med Christina Schollin i lurarna.

Sommar för en dag

Vet inte varför men jag har sovit uselt senaste dagarna. Drömmer mardrömmar och vaknar till av och till för ofta. Vilket inneburit att jag somnar om tidigt på morgonkvisten och sover en stund extra. Idag sov jag över matchstarten för våra fotbollstjejers match mot Italien men som tur vakande jag till målkalaset satte igång. Finns inte så mycket mer att säga än att tjejerna var fantastiska. You go girl!!!

Vågade inte chansa 

Jag må vara feg men det känns som jag chansat för många gånger senaste tiden och blivit genomblöt under min rundor för det hux flux börjat regna. Så tjocktröjan åkte på över axlarna bara för att inte frysa. Frös var väl det sista jag gjorde idag men ändå var det skönt med tröjan.

Sommar i P1

Nu har vi kommit en bra bit in på långa listan av sommarpratare 2023. Har ni några favoriter? Jag har nog lyssnat på 2/3 skulle jag tro. De flesta har jag startat upp men några föll inte mig i smaken så jag stängde av dem. Antingen passade inte deras röst mig eller så var ämnet inte något jag ville eller orkade lyssna på. Hur som haver jag har en lista med fem sommarvärdar som jag tycker ni borde lyssna på om ni inte redan gjort det såklart.

Annie Löf

Bianca Salming

Göran Greider

Tilde Addenbrooke

Christina Schoollin

Denna lilla fina ensamma borttappade sko var så fin. Så tråkigt att någon lite inte har denna kvar.

 

 

5 thoughts on “Sommar för en dag

Add yours

  1. Har inte lyssnat på så många men Annie Lööf lyssnade jag på och gillade. Många pratar om Bianca Salming. Däremot gillade jag Lisen Tamm.

  2. Vi lyssnar på alla praten i ordning och ligger knappt en vecka efter. Det har varit några intressanta, bla Sven Björklund som var lite annorlunda.

  3. Har inte lyssnat på några av dem du tipsat om. Ska på långflygning på torsdag så får väl ladda ner ett gäng och se vilka jag gillar 🙂

  4. dåligpå att lyssnapå sommarpratare får jag lov att erkänna, så mycket annat som tar upp tid..kan vara bra att ta med en varmare tröja på promenaderna nu då vädret kan växla snabbt

  5. Usch jobbigt med med mardrömmar. De är så obehöriga. Tur att de ses kommer i vissa perioder. Det är sjukt med för vissa mardrömmar är och kan vara relaterat till verkligheten,

Kommentera

Up ↑

%d