Träningstoppar och siffror

Halloj

Hur har ni det idag? Själv så är jag faktiskt lite seg både efter dagens pass på gymmet men även efter en vecka i full fart. Träningstoppar och siffror det är vad fokus ligger på i detta inlägget. Träningsbrallor har hur många som helst. Däremot så har jag länge tyckt att jag borde ha fler toppar att variera mellan. Så i fredagspresent om jag skulle ta upp mina gamla FFF igen blev två nya toppar till gymmet.

Träningstoppar och siffror

Ska jag vara helt ärlig har jag klurat i veckan om jag skulle återuppta mina FFF eller göra någon annan form av ge mig feelgood och egoboost. Fredagspresent, tisdagsfika och torsdagsboost kanske. Tror lite på grejen att sprida ut egot lite istället för att maxa järnet en fredag när livet ändå snurrar på med både det ena och andra liksom. Klurar vidare eller nja jag kör på fredagspresent.

Fredagspresent till mig

Som sagt veckans fredagspresent blev två nya toppar att träna i och en silvermask till håret. Så jag får vara mer än nöjd med mina presenter vilket jag är. Topparna var himla sköna och fina.

Alla dessa hjärtan

Tackar och bockar för omtanken. Jag behövde faktiskt lite hjärtan när jag stod och fixade lunch idag så detta kom precis i rätt tid.

Torsdagstriss hos Popprinsessan

Nu missade jag torsdagstrisset igår med tema siffror men tänkte att jag kör idag istället. Det var sannerligen inte det lättaste. Varför syns inte siffror oftare? Många gånger symboliseras dem av andra saker märkte jag när jag letade runt eller började öppna ögonen för siffror.

Jag är kanske inte nöjdast i världen över mina bidrag men jag ger mig godkänt i alla fall.

KRAM KRAM

♥♥♥

 

2 thoughts on “Träningstoppar och siffror

Add yours

  1. Fff är alltid roligt att läsa på din blogg 😀 tränings linnena va jätte fina

Kommentera

Up ↑

%d