Härlig eftermiddag på Djurgården

Hej

Jag är duktigt slut i rutan ikväll alltså. Hela dagen har gått i en rasande fart. Med andra ord kommer jag säkert somna ovaggad ikväll. Härlig eftermiddag på Djurgården. Var det något som jag behövde idag så var det att bara få komma bort och andas livet. Hela förmiddagen var genomkörare eller vad jag nu ska kalla det.

Härlig eftermiddag på Djurgården

I förmiddags hade jag ännu en session med min mindhacker Karin Tydén. Att ha dessa är en fullständig urladdning vilket resulterar i att jag är helt slut i rutan efteråt. Det är en enormt spännande resa som tar mig med på helt nya tankar och ger mig både förklaringar, bättre förstånd och käftsmällar som vänder upp och ner på hela mig.

Efter det hann jag precis duscha och äta en snabblunch innan det var dags för ännu ett möte som drog ut på tiden så mycket att jag fick avsluta det lite tidigare bara för att hinna in till Djurgårdsbron och möta upp min vän.

Fika på Rosendal och promis runt Djurgården

Det var precis vad jag behövde en dag som denna få snick snacka med en god vän. Det blev en godfika på självaste Rosendals Trädgård. Klassiska morotskakan från dem och en kaffe med påtår smakade så gott. Visst märktes det att vi är mitt i semestrarna för det var så mycket folk men fick bra platser och kunde sitta inne i deras växthus eller eventdelen som jag skulle kalla den.

I måndags brann den fina gamla eken intill Trädgårdskaféet. Som följd av detta föll eken till marken och delvis över växthuset. Så nu behöver delar av trädgårdskaféet repareras.

Mycket fina saker i butiken

Tyvärr så hann de stänga butiken med växter i så där kom vi inte in men butiken med spännande kryddor och inredning fick besök av oss. De har så mycket fint och spännande där inne alltså. Men jag var duktig och sparade slantarna till framöver i stället.

Jag säger ofta att jag vill börja på ridskola

Jag sa det även idag när vi stannade till hos hästarna. När jag var riktigt lite red jag ofta men så hände en incident med min syster och ridskolor och hästar fick vi sluta med tvärt. Men jag skulle så gärna vilja prova på att rida i grupp några gånger bara för att känna känslan igen.

Glasstest hos Kennys Gelato

Så blev jag glasstestare även idag, Kennys Gelato skulle testas. De hade en del spännande smaker med även kändisar som namngett gelato. Frågan är om de hittat på smaken eller den blivit uppkallad efter dem. Jag valde att prova Markoolio och Pernilla Wahlgren. Den matchen i gelato vann Marko med råge kan jag säga. God gelato men når inte in på topp trelistan.

♥♥♥

 

One thought on “Härlig eftermiddag på Djurgården

Add yours

  1. Det var verkligen full rulle! Vad gott med glassprovning, och det märks verkligen att det är semestertider nu. Så fort det är fint väder flockas folk på alla uteställen.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: