Naglar regn sol och reafynd

Hej

Hur är läget med er? Med mig är det bara bra. Trött som bara den men inte så konstigt när klockan börjar dra iväg. Naglar regn sol och reafynd det är nog där min dag hamnat. Eller nej nu glömde jag faktiskt bort att jag gjorde värsta monsterpasset på gymmet också.

Naglar regn sol och reafynd

Idag var det dags för att åka mot Söder och fixa naglarna igen. Det är lite smålustigt att jag återigen gick till Rosa idag. För några år sedan när hon höll till på Kungsholmen gick jag några gånger hos henne. Härom dagen såg jag av en slump när vi var utanför Celins att Rosa flyttat sin salong till Söder. Dessutom hade hon bra priser och var ganska duktig så jag tänkte att jag testar får jag se.

Rosa är duktig och noggrann men fortfarande säger jag att bäst är Malin i Tyresö. Tyvärr så hade hon inga tider ute när jag skulle boka in denna gången. Plus att det är en bra resväg ända ut dit utan bil.

Reafynd och regn 

Alltså vädret i Stockholm får minus från mig nu. Ena stunden strålande sol för att tio minuter senare regna. Så håller det på dagarna ut och in. Verkligen super trist. Jag var inne på Granit och gjorde några bra fynd. Inne på Gina såg jag en handväska i vinrött som jag blev helt såld på. Vill ha behöver nu vaknade på momangen men jag klarade att stå emot även om den sved.

All you need is 

Det är många saker som jag behöver kan jag lova. Lööf är väl en sak men kaffe, choklad, skratt och bus och bubbel på fredagar, mina vänner och träna för att inte glömma promisar och barnen.

Detta regnande funkar väl om man har paraply och får skjuts men håll med mig på sommaren ska det vara VARMT och SOLSKEN.

KRAM KRAM

 

 

3 thoughts on “Naglar regn sol och reafynd

Add yours

  1. avundsjuk på dig som lyckas få så snygga naglar. Funderat på att fixa till mina men i alla fall gel-lack som skall hålla bättre bara rinner av mina naglar. Så skulle de palla en förlängning

  2. Vi är också rätt trötta på vädret, juli har varit värdelöst! Just idag var det dock fint, men imorrn ska det regna igen. Suck!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: