Händelserikt mellan AIK och Malmö

Hej

Här sitter jag och är lite av en tröttmössa. Fast jag egentligen inte gjort så jättemycket känns det som dagen gått i ett. Händelserikt mellan AIK och Malmö på Friends Arena. Plus att stegräknaren även idag räknar upp sig nästan upp till milen 9,8 km säger den idag.

Händelserikt mellan AIK och Malmö

Idag hade Marcel bjudit med både mig och Celin på AIK-matchen mot Malmö hemma på Friends Arena. Superkul då det var ett tag sedan jag var och kikade på Gnaget på plats. Mina första år i Stockholm var jag på nästan alla hemmamatcher. Jag och min gamla BF från den tiden hade lite flings med laget för att inte avslöja allt. Vill ni veta en hemlis kring det? Förstår det men tänker inte avslöja vår grej och AIK. Men det som jag egentligen ville få fram var att vi nötte på Råsundas läktare ganska bra under den tiden.

På Friends var det liv och rörelse Tifo på tifo. Visst är det en fin inramning men ibland spårar det ut fullständigt åt alla hålla och kanter. Det är så sorgligt när några på juveler i klackarna inte kan känna av vad gränser går utan trissar upp stämningen och till slut brakar det loss.

Det kastades bangers, sjöngs att ena laget hade spelar dömda för riktigt fula saker, brändes motståndarflaggor och stormade planen och sprangs mot andra laget. Självklart blev matchen avbruten tills den gick att spela klart.

AIK borde fått vinna

Visst var det en jämn match men jag tycker att Gnaget borde fåt vinna då våra målchanser var vassare och med tanke på tabellens strid. Dessvärre funkar inte idrotten på det sättet. Hur som haver tack för matchen lillprins.

Sommar i P1 och många steg i benen

Jag fick höra av en vän idag när vi pratades vid medan jag var ute gick. Du har ju nästan skapat en beroende av att vara ute och gå alla dagar i veckan. Vet ni vad det ligger en sanning i det för jag måste röra på mig och vara aktiv även de dagar som jag kallar mina lugna.

 

 

3 thoughts on “Händelserikt mellan AIK och Malmö

Add yours

  1. långa promenader varje dag blir en ny bra vana efter ett tag, man investerar tid i sin hälsa och det är viktigt och bra. Kul med fotbollsmatch, länge sedan jag var på fotboll nu

  2. Rörelse är alltid bra för vår hälsa. Visst är det tråkigt då vissa supportrar går över gränsen. Det förstör så mycket. Läste lite om det på nyheterna igår, men då jag jobbade gick jag inte in i det. En OK nivå är då min man skulle ner på matchen mellan blåvitt och AIK och det stannar en buss på våran kvarterskrog och ut väller massa AIKare som buar ut honom 🙂 Likaså är det ok att säga att GAIS är BAJS 🙂 men det är inte OK att kasta bangers på små barn eller handikappade för dom bär ”fel” färger osv.

  3. Jag tycker det är bra att du har fått in dina promenader varje dag. Friskluft är ju viktigt och även all form av träning. Försöker själv komma ut mycket 😊

Kommentera

Up ↑

%d