Härmapa eller bara inspirerad

Tja tja

Idag har jag varit hur seg som helst. Kroppen säger ifrån på alla håll och kanter så det har bara varit att lyssna och ta det lilla lugna. Härmapa eller bara inspirerad därom får nog de lärda tvista en stund. I vilket fall som helst så får vi alla inspiration får alla möjliga håll och kanter. Mycket inspiration får jag från instagram där jag följer många som har stilar som faller mig i smaken eller är lite jag.

Härmapa eller bara inspirerad

Med mig är det lite så att jag ser något som ger mig inspiration och jag antingen fotar av eller tar en screen. Därefter brukar det blir lite så att tankarna åker runt några varv om vad kan jag göra av detta . Så blir det min egen stil eller grej av det som fångade mig. Köpa något rakt av har liksom aldrig varit jag.

Det är väl lite det som är frågan är man en härmapa eller bara inspirerad av något eller något. Säg vad man vill och tyck vad man vill. Härma i mina ögon då kapar man något ordagrant medan inspiration är när man får en idé efter att sett något man gillat och tyckt om. Vad tänker ni?

Bianca eller rockgirl

Dags att se vad jag fick inspiration av och gjorde min egen tolkning utav idag. Vilken outfit skulle det bli? En Bianca eller en rockgirl eller rocktant får jag nog säga när jag ändå har passerat 50. 28 i sinnet och 50 plus i passet hur gammal är man egentligen då kan man ju fråga sig.

Inspirationskälla Bianca

Rock eller inte? I min värld var skinnpaj lika med coopare och får faktiskt så vara fortfarande. Härmapa nummer två blev Julia kjolen i rockstil eller coopare stilen vad man nu vill kalla skinnpajgrejen för.

Inspirationskälla nummer två

Säga vad man säga vill men lite småkul är det allt att leta i sina garderober och försöka skapa sin egen grej av någon outfit som jag tycker är fin.

4 thoughts on “Härmapa eller bara inspirerad

Add yours

  1. Härma rätt av skulle jag nog aldrig göra, däremot inspireras. Nu är kläder rätt tråkigt då inget passar längre.. Men nästa sommar kanske?

  2. Tycker båda outfitten var skit snygga 🙂 kul att ta lite inspiration av andra och sedan göra det till sitt eget 🙂

  3. Jag tycker inte man är en härmapa för det. Inspiration är ju det som ger. Att man hittar det man vill ha 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: