Minstingen är hemma igen

Hej

Man ska verkligen inte börja ett inlägg med att säga jäklar men jag gör det ändå. För j….. vilken träningsvärk jag kommer ha imorgon. Sju resor värre än den jag har redan idag. Minstingen är hemma igen. Det är verkligen så skönt att ha henne i närheten. Hon har varit nästan en veckan med sina vänner från klassen i Smögen.

Minstingen är hemma igen

Det märks att mina juveler är stora nu. Ena kom hem efter två veckor på Franska Rivieran igår, en är på roadtrip i Tyskland och liten kom hem från som sagt Västkusten nu i kväll. Nästa vecka börjar hon jobba i äldrevården.

Börjar bli stark tror jag

Det är allt lite kul med gymmet. Om jag ska vara ärlig så har jag nog inte varit så här vältränad sedan jag var aktiv gymnast och det är nästan 100 år sedan nu. Skämt och sido det är lite intressant att jag även idag så många år sedan jag var gymnast är starkast i benen, rumpan och ryggen. Armarna är min svaga punkt fortfarande fast jag kör mycket armar. Det är bara att inse att alla har sin styrka på olika ställen.

Luktärtorna doftar ljuvligt

Mellan alla maskiner tvätt och allt städande och fix här hemma idag hann jag med att njuta ute på balkongen. Såg en ensam liten vit viol när jag vred på en kruka. Hur fin var inte denna lilla blyga viol.

Luktärterna som blommar för fullt doftar underbart och ljuvligt på en och samma gång. Ren och skär lycka. Nästa år tänker jag allt plantera dubbelt så många bara för att få njuta av doften.

Vi har verkligen haft svängigt väder här idag. Ena stunden strålande sol och sommar till att ösregna så har det på gått hela dagen. Nu dags att fortsätta på nya serien som jag fastnat för The Lincoln Lawyer.

♥♥♥

5 thoughts on “Minstingen är hemma igen

Add yours

  1. Jag blir snabbt stark i armarna och axlarna, men behöver mer muskler i ryggen och magen. Bålen är mitt stora problem, som jag måste stärka för att helt enkelt orka med.

  2. Jag är absolut svagast i coren, viket påverkar hela kroppen…
    Planterade mina luktärter så sent så de ha inte alls börjat blomma ännu, får väl se om det blir några innan frosten kommer, haha!

  3. Konstig känsla att dom är så stora och kan åka iväg själva så. Samtidigt så bra. Axlar är min svagaste punkt, ändå är det nog där jag ökat mest. Rätt impad av mig

  4. skönt att gå till gymmet jag går till gymmet i bland 🙂 jag är mest svgast i armarna mina ben är dom som är starkaste 🙂

  5. Va härligt att träna och att du känner det ger resultat 🙂 kul för dem att åka runt lite:)

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: