Mälarpaviljongen och röda sandaler

Hej

Jag hade verkligen en kanon tisdag igår. Alla bitar rymdes och nästan alla saker på min lista hans med förutom att vika tvätten. Men vad fasen den får sig en omgång framåt kvällen idag istället om jag får feeling. Mälarpaviljongen och röda sandaler en tisdag mitt i sommaren var helt perfekt. Tack för en toppenkväll finaste Åsa.

Mälarpaviljongen och röda sandaler

Min tisdag började jag med en morgonkaffe på berget vid Långsjön med dagens sommarprat i P1. Lite små blåsigt får jag väl erkänna att det var men så himla härligt att bara andas livet och njuta. Måste bara säga att det är så befriande och härligt att kunna se och möta alla saker som händer och sker utan att fastna i dem. Konstaterande och klurat på men sedan släppa det är vet inte vilket ord jag ska använda men frid i själen kanske är rätt. Tack Karin Tydén för all din klokskap.

Alla fönster putsade

Ärligt talat vet inte hur länge sedan det nu var jag köpte hem ny fönsterputs och tänkte nu jäklar ska det putsas. Det kan varit ända sedan Tildas nya vägg blev klar efter mögelsvängen. Hur som haver igår fick jag feeling som hette duga. Och putsade alla fönster även det i vardagsrummet som blev putsat förra veckan. Fasiken alltså vad jag kände mig duktig. Plus att det blev verkligen fint.

Snyggast skor på tunnelbanan

Skäms på mig som tjatar så om röda skor men ni ska veta att det är rätt kul med röda sandaler. Igår på tunnelbanan in till Norr Mälarstrand fick jag kommenterar två gånger om mina fräcka och as snygga sandaler.

Själv kunde jag innerst inne bara hålla med om att visst fasiken hade jag snyggast skor på tunnelbanan igår kväll.

Mälarpaviljongen en tisdagskväll i juli

Häromdagen gick jag förbi Mälarpaviljongen och tänkte att hit måste jag gå snart igen. Sagt och gjort igår var jag där med en vän som jag inte träffat sedan i våras. Gissa om vi hade mycket att prata om. Det blev en himla lyckad kväll och jag smålog för mig själv när jag gick längs vattnet bort till Rådhusets tunnelbana för att åka hemåt. Det lilla i det stora eller tvärtom om man är på det humöret det stora i det lilla.

SMILE KAMILLA

 

2 thoughts on “Mälarpaviljongen och röda sandaler

Add yours

 1. Förstår att du fick kommentarer om skorna! Sjukt snygga!
  Ser ut och låter som att din tisdag blev väldigt bra. Här i Skåne blåser vi nästan bort. Det är varmt men det blåser så himla mkt och kallt. Jag vill få tillbaka värmen och solen.
  Låter himla trevligt med en kväll på Mälarpaviljongen. Det kan jag sakna här i min lilla by, inget bra ställe eller mysigt ställe att bra gå och ta ett glas med en vän.

  Hoppas att din onsdag också är bra.
  Kram

 2. Vad härligt med nypustade fönster! Fönstren här hemma skulle också behöva sig en rejäl omgång.
  Underbart med en utekväll!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: