Kungsholmen runt tidigt i förmiddags

Hej hallå

Tidigt i förmiddags lämnade jag Tilda på centralen. Hon är nämligen iväg på första egna semestern med fem av sina vänner. Lilla stora gullungen är ingen liten barnunge längre. Kungsholmen runt tidigt i förmiddags. När dottern var lämnad bestämde jag mig för att gå runt halva Kungsholmen och över Västerbron innan jag åkte hemåt.

Kungsholmen runt tidig i förmiddags

Längs hela rundan möte jag personer som var ute och joggade. Jag skulle så gärna vilja vara en glad och positiv joggare för det ser så härligt ut. Sedan det kanske såg lite extra nice att jogga längs Norr Mälarstrand. Det kanske är nu jag ska börja försöka mig på att jogga delar av mina rundor i alla fall. Vem vet närmre än så här kommer jag nog inte. …

Stadshuset och trevliga Mälarpaviljongen

Många kära turister vill ofta besöka Stadshuset och gå runt i deras trädgård eller gräsmatta med trappsteg är nog mer rätt. Ska jag vara ärlig så har det aldrig fångat mig. Varken klocktornet eller de delar man får se på rundvandringar. Ändå smet jag in fem minuter på gräsmattan på baksidan idag. In och ut på nästan fyra sekunder kändes det som.

Norr Mälarstrand är en pärla som jag kan lova jag kommer hänga mera på framöver. Mälarpaviljongen till exempel måste bara få besök av mig minst en gång till innan jag tänker säga höst.

Västerbron med sin amazing utsikt över nästan hela stan.  Förra helgen gick jag över bron både på kvällen och mitt i natten och nu idag på förmiddagen en halv regnig dag. Säga vad man säga vill men denna bro är värd att höjas lite extra faktiskt.

En mil blev närmre två 

Jag är nog nästan fanatisk när det kommer till att gå och gå. Erkänner att jag älskar att röra på mig. Sedan är det bara bäst att promenera när man lyssnar på något eller pratar i telefon. Nu tänker jag skryta om mig lite extra för när jag väl kom hem med stegräknaren på 1,9 km skulle jag ställa ner min cykel i cykelrummet. Men vad då ställa ner …nej nej jag hoppade upp på sadeln och cyklade runt runt en bra stund.

 

 

 

One thought on “Kungsholmen runt tidigt i förmiddags

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d